Usædvanlige opskrifter

Sød te stegt kyllingebid

Sød te stegt kyllingebid

Ingen grund til at blande en kompliceret saltlage op til din kylling. Brug bare sød te! Disse er de perfekte små stegte appetitvækkere.MERE +MINDRE-

Opdateret 3. maj 2017

Lav med

Progresso brødkrummer

2

kg kyllingebryst, kuberet

2

kopper Guldmedalje ™ universalmel

2

kopper Progresso ™ italienske brødkrummer

2

kopper vegetabilsk olie til stegning

Sennep eller ranch dressing til servering

Skjul billeder

  • 1

    Terning kyllingebryst i ca. 1 tommer terninger. Hver bid skal være 1-2 ounce i størrelse.

  • 2

    I en stor skål opløses 1 spsk kosher salt i 4 kopper sød te. Tilsæt kyllingeterninger og mariner i køleskab i 2 timer.

  • 3

    Afløb kyllingebider godt. Forbered tre skåle til forsøg: En med mel og en stor knivspids salt og peber, en med piskede æg og en med Progresso ™ brødkrummer.

  • 4

    Arbejd med et par kyllingeterninger ad gangen, kast dem i melet for at belægge, overfør derefter til æg, og til sidst belæg med brødkrummer. Placer panerede kyllingebid på en ren plade, mens du gør de andre.

  • 5

    Når alle kyllingeterninger er paneret, opvarm olie i en stor stegepande over medium varme. Olien skal komme ca. 1/2-tommer op på stegepanden. (Alternativt kan du bruge en frituregryde.)

  • 6

    Når olie er varm (350 ° F), tilsættes kylling i portioner i et enkelt lag i gryden. Lad stege i ca. 3 minutter, indtil det er smukt brunet. Vend derefter alle bidene med en tang og steg i yderligere 3-4 minutter, indtil de er kogte igennem.

  • 7

    Fjern kyllingebid og lad dræne over et rist eller på et papirhåndklæde, mens du laver de andre.

  • 8

    Server varme kyllingebid med ranchedressing eller sennep til dypning. Du kan også genopvarme de resterende bid i en ovn på 350 ° F i et par minutter.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Sød te er ikke kun til at drikke længere. Det gør også en god kyllingelake! Det gør kylling velsmagende, fugtig og lækker! Hvis du ikke har hørt det, er saltopskrift alt raseri i disse dage. Og med god grund! Brining af magert kød som kylling holder dem fugtige og tilsætter dem med masser af smag. Det er bestemt den ekstra indsats værd, da saltlage egentlig kun er nogle urter og smag blandet med sukker og salt. I stedet for at blande en hel portion saltlage næste gang er her en let hemmelighed: Prøv sød te med noget ekstra salt blandet i. Jeg brugte det til disse søde te kyllingebid og det var den perfekte hurtig-saltopløsning! Du kan bruge enhver sød te, du kan finde. Rør bare en ekstra spiseskefuld kosher salt ind i blandingen for at øge saltindholdet til denne saltlageopskrift. Serveres med lidt ranchdressing eller sennep til neddypning og et højt glas iskold te. Grav derefter ind, mens de stadig er varme!

Se videoen: Traditionel italiensk penne arrabiata. Stonemuse (September 2020).