Traditionelle opskrifter

Mexicansk chokolade og kaffe Icebox Cake

Mexicansk chokolade og kaffe Icebox Cake

Chokolade-graham-kiks bliver ømme og cremede skiver af kage i denne frosne iskassekage natten over. Så godt!MERE +MINDRE-

Opdateret 27. januar 2015

1

æske chokolade graham kiks

1

kar (16 ounce) Betty Crocker ™ frost- og cremet flødeost

1

(16 oz) karbad pisket topping

2

spiseskefulde instant espressopulver eller instant kaffepulver

1/4

teskefuld cayennepeber

1

kop hakket toffee bit, opdelt

1/2

kop chokoladesirup, til dryp

1

(5 oz) bar chili chokolade, barberet eller hakket

Skjul billeder

  • 1

    Sprøjt en 7 x 10 tommer bageplade med nonstick madlavningsspray. Anbring et enkelt lag chokolade-graham-kiks over bunden af ​​skålen.

  • 2

    I en stativblander piskes flødeostglasur, pisket topping, kaffepulver, kanel og cayenne indtil det er blødt. Spred 1/3 af denne blanding oven på Graham-kiks. Drys med 1/4 kop toffee bitene. Lag graham-kiks, flødeblanding og toffee-bits 3 gange mere. Dæk og afkøles natten over eller i mindst 12 timer.

  • 3

    For at servere drypper du skiver af kagen med chokoladesirup. Pynt med chili chokolade. Server og nyd!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
620
Kalorier fra fedt
260
% Daglig værdi
Total fed
29g
44%
Mættet fedt
17g
83%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
310 mg
13%
Kalium
260 mg
7%
Samlet kulhydrat
85 g
28%
Kostfibre
5g
21%
Sukker
41g
Protein
5g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
6%
6%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 3 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 5 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

5 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • En mere vanedannende dessert ville være svært at finde!

    Enhver kage, der ikke kræver bagning, er en af ​​mine venner. Så da ideen til denne frosne kage blev tryllet, vidste jeg, at jeg allerede var forelsket.

    Men WHOA NELLY. Jeg havde ingen idé om, at jeg ville falde hoved-over-knusende-hæle for den mest lækre lækre no-bake-kagekonkurrence, der nogensinde er oprettet.

    Hvis du nogensinde har haft en chokolade-eclair-iskasse, vil du tilskynde denne krydret mexicanske chokoladeversion endnu mere. Det er som at tage en spa-ferie i Cacun!

    Det hele starter her. Med fire enkle små chokolade-graham-kiks.

    Du pisker derefter et parti af denne krydret flødeost flødeskum. Den er fuld af kanel, kaffe, cayenne og arriba arriba. OMG. Jeg tør ikke slikke skålen rent alene.

    Og fordi chokolade, cayenne, kanel og kaffe ikke er perfekt nok, lad os afslutte det med nogle dulce de leche-inspirerede karamelbiter.

    Hjælp mig.

    Lag efter lag af himlen - hjælp mig!

    Læg hende op ... drys derefter med karamel og kast det i køleskabet natten over. Cremelaget suges ind i graham-krakkerlaget og gør det til ømme lag af kageagtig godhed.

    Skær det op, dryp med chokoladesauce og top med mexicansk chili chokolade og ...

    Ay yi yi. Ja.

    Brooke blogger på Cheeky Kitchen, hvor hun deler skøre enkle, sunde familieopskrifter. Hun sluttede sig til Tablespoon for at dele noget af sit bedste, så hold øje med Brookes Tablespoon-profil for at se, hvad hun laver mad næste!

Se videoen: Torta stile DALGONA in POCHI MINUTI senza cottura #331 (September 2020).