Seneste opskrifter

Easy Maple Brown Sugar Cornbread

Easy Maple Brown Sugar Cornbread

Denne enkle opskrift skaber majsbrød i nordlig stil med et par lækre tilføjelser til en Betty Crocker ™ -blanding.MERE +MINDRE-

1

(6,5 oz) pakke Betty Crocker ™ majsbrød og muffinsblanding

2

spiseskefulde usaltet smør, smeltet

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 400 ° F. Smør en 8x8-tommers bageplade.

  • 2

    I en lille blandeskål kombineres majsbrødblandingen, mælk, smør og æg. Rør, indtil det bare er kombineret. Tilsæt ahornsirup og brunt sukker, og rør for at kombinere.

  • 3

    Hæld dejen i den tilberedte gryde og tryk forsigtigt ud for at blive jævn.

  • 4

    Bages i 15-18 minutter, indtil den er gyldenbrun. Lad afkøle lidt før servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Hvordan kan du lide dit majsbrød? Det er helt sikkert et polariserende spørgsmål. Folk har en tendens til at falde enten i den sydlige majsbrødslejr eller den nordlige majsbrødslejr ... mig? Jeg er nordlig hele vejen.

    Så ja, jeg elsker et godt sød majsbrød - en, der er subtilt sød, ikke tandpine sød. Maple Brown Sugar Cornbread er netop det.

    Det starter med en pose Betty Crocker Authentic Cornbread and Muffin Mix, der fremstiller majsbrød i sydlig stil. Men du tilføjer nogle ahornsirup og brunt sukker for at give det den lille sødme. Det er super hurtigt og absolut lækkert.

    Og på denne tid af året, er der noget, som majsbrød passer bedre til end chili? Dette majsbrød med sin ømme, men faste krumme er perfekt til servering med en stor skål chili. Leder du efter en god chiliopskrift? Tjek Chili Recipes Collection for flere fantastiske ideer.

    Sarah W. Caron (aka scaron er en madforfatter, redaktør og blogger, der skriver om familievenlige fødevarer og opdrætter en sund familie på Sarah's Cucina Bella.

Se videoen: Molly Makes Cornbread Muffins with Honey Butter. From the Test Kitchen. Bon Appétit (Oktober 2020).