Usædvanlige opskrifter

Fransk løg oksekød og pasta bages

Fransk løg oksekød og pasta bages

Med karameliserede løg med smør og masser af smeltet schweizisk ost ved denne billige hakket oksemiddag en ting eller to om at leve stort på et lille budget.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

1

lb ubehandlet penne pasta

1

lb mager (mindst 80%) hakket oksekød

1 1/2

teskefulde krydderier i Montreal-bøf

3

mellemstore løg, skiver (3 kopper)

3

spiseskefulde mel til alle formål

3

kopper Progresso ™ oksekødssmag (fra 32-oz karton)

3

kopper strimlet schweizisk ost (12 oz)

2/3

kop Progresso ™ almindelige panko sprøde brødkrummer

1

spiseskefuld smør, smeltet

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 375 ° F. Spray 13x9 tommer (3-quart) glas bageplade med madlavningsspray. Kog og dræn pasta som anvist på pakken ved hjælp af minimum tilberedningstid.

  • 2

    I mellemtiden koges oksekød og bøfkrydderier i 12-tommer nonstick-stegepande over medium høj varme 7 til 9 minutter under omrøring lejlighedsvis, indtil oksekødet er brunet; dræne. Tilsæt vin; kog 6 til 8 minutter, eller indtil det meste af væsken er fordampet. Overfør til stor skål.

  • 3

    Tilsæt 3 spsk smør til stegepanden; varme over medium høj varme. Rør løg ind for at belægge med smør. Kog 10 minutter, omrør hvert 3. til 4. minut. Reducer varmen til medium; kog 15 til 20 minutter længere, omrør godt hvert par minutter, indtil løg er dybt gyldenbrun. Reserver 1/2 kop løg.

  • 4

    Drys mel over resterende løg i stegepande; kog 2 minutter under konstant omrøring. Rør i bouillon. Varm til kogning under konstant omrøring. Kog og rør 1 minut; fjern fra varmen. Tilsæt løgblanding til oksekødsblanding sammen med kogt pasta. Rør for at kombinere.

  • 5

    Tilsæt halvdelen af ​​pastablandingen til bagepladen. Drys 1 1/2 kopper ost over toppen. Tilsæt resterende pastablanding og ost. Spred reserverede løg over ost.

  • 6

    Bland brødkrummer og 1 spsk smeltet smør i en lille skål. Drys over pastablandingen. Bages 20 til 25 minutter, eller indtil toppen er brun og kanterne er boblende.

Ekspert tip

  • Lidt underkog penne til perfekt al dente pasta i gryden.
  • For den bedste smag skal du bruge gule løg, ikke søde løg, i denne opskrift.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
500
Kalorier fra fedt
190
% Daglig værdi
Total fed
21g
32%
Mættet fedt
11g
56%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
70 mg
24%
Natrium
510 mg
21%
Kalium
220 mg
6%
Samlet kulhydrat
52 g
17%
Kostfibre
3g
11%
Sukker
3g
Protein
26 g
A-vitamin
8%
8%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
30%
30%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

3 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1 1/2 højt fedtkød; 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

3 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Når to klassiske middage går sammen for at lave en strålende opskrift, har den en tendens til at finde vej ind i vores middagsrutine igen og igen. Denne pasta bage opskrift er ingen undtagelse. Vi brugte penne nudler i denne opskrift, men du kunne også bruge rigatoni eller ziti. Tubular nudler fungerer bedst med hakket oksekød opskrifter, da de er en hjerteligere pasta. Da det har alle smag fra en populær koldtvejrsuppe, giver det den perfekte komfortmadmiddag på en kold ugenat. Og selvfølgelig kan vi aldrig få for meget pasta i vores liv, så hvis du er som os, leder du altid efter nye måder at bruge disse kasser med pasta op i hjørnerne af dine skabe. Hvis du synes, denne opskrift var strålende, er vi ved at sprænge dig med flere pastaopskrifter og idiotsikker teknikker til at lave pastasauce fra bunden.

Se videoen: Karbonader Krebinetter (September 2020).