Traditionelle opskrifter

Langsomt komfur koreansk oksekød

Langsomt komfur koreansk oksekød

Langsomme madvarer behøver ikke at være kedelige. Vores koreanske oksekød med langsom komfur, simret i en soja- og sesamsauce, er fyldt med smag og er latterligt let at tilberede.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

1

udbenet bøfchucksteg (3 til 3 1/2 lb)

1

kop Progresso ™ oksekødssmag (fra 32-oz beholder)

3

spiseskefulde pakket brunt sukker

2

spiseskefulde Sriracha sauce

2

spiseskefulde ristet sesamolie

1/2

teskefuld peber

1

medium hvid løg, skåret i 1-tommer stykker

2

spiseskefulde krydret riseddike

2

spiseskefulde grønne løg i skiver

2

spiseskefulde hakkede friske korianderblade

1

spiseskefuld ristet sesamfrø

Skjul billeder

  • 1

    Spray 3 1 / 2- til 4-quart langsom komfur med madlavningsspray. Trim og kassér overskydende fedt og sølvskind fra oksesteg; skær oksesteg i 3 eller 4 store stykker. Anbring i langsom komfur.

  • 2

    I medium skål blandes bouillon, sojasovs, brunt sukker, Sriracha-sauce, sesamolie og peber. Tilsæt hvide løgstykker til langsom komfur; hæld bouillonblanding over oksekød og løg. Dække over; kog på lav varme indstilling 7 til 8 timer eller indtil oksekød er mørt. Fjern oksekød til skærebræt; afkøles let og strimles i store stykker med gaffel.

  • 3

    I mellemtiden, i majsstivelse, slå majsstivelse og riseddike med piskeris indtil glat. Forøg til høj varmeindstilling; slå i majsstivelsesblanding med piskeris indtil den er fuldstændig blandet. Returner oksekød til langsomt komfur; dæk og kog ca. 30 minutter eller indtil sauce er tykkere.

  • 4

    Sked oksekød, hvidløg og sauce over ris; top med grønne løg, koriander og sesamfrø.

Ekspert tip

  • Trimning af oksesteg med overskydende fedt giver en ønskelig konsistens af den fortykkede sauce uden at skulle skumme fedtet af.
  • Reduceret natrium sojasovs kan erstattes med sojasovs i denne opskrift, hvis det ønskes.
  • For at skåle sesamfrø, drys i en ikke-smurt tunge stegepande. Kog over medium-lav varme 5 til 7 minutter, omrør ofte indtil bruningen begynder, og omrør derefter konstant indtil den er gyldenbrun.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
640
Kalorier fra fedt
260
% Daglig værdi
Total fed
29g
45%
Mættet fedt
10 g
51%
Transfedt
1 g
Kolesterol
125 mg
41%
Natrium
1950mg
81%
Kalium
730 mg
21%
Samlet kulhydrat
48 g
16%
Kostfibre
1 g
5%
Sukker
9 g
Protein
47 g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
8%
8%
Calcium
6%
6%
Jern
25%
25%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 6 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Koreansk suppe HD 720p (September 2020).