De bedste opskrifter

Fransk løg Mini Crescent Cups

Fransk løg Mini Crescent Cups

Simpelthen dejlige og simpelthen lavet, disse klassiske halvmåne kopper er fyldt med robuste karameliserede løg og nøddeagtig Gruyère-ost. Plus, hvis du ikke tæller saltet eller vandet, er alt hvad du behøver, fem ingredienser for at kalde dette en festgevinst.MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury halvmåner

4

kopper (ca. 1 lb) tyndt skåret søde løg

1

dåse (8 oz) Pillsbury ™ kølet halvmåne middagsruller eller 1 dåse (8 oz) Pillsbury ™ kølet halvmåne dejark

1

kop strimlet Gruyère-ost (4 oz)

2

spiseskefulde finhakket frisk purløg

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt 24 miniaturemuffinkopper med madlavningsspray; sæt til side.

  • 2

    I 12-tommers stegepande smeltes smør over medium høj varme. Tilsæt løg; kog 15 minutter, omrør ofte. Hvis løg bruner for hurtigt, skal du reducere varmen til medium. Tilsæt forsigtigt 1/4 kop vand; omrør for at deglaze panden. Kog 10 minutter, omrør ofte. Gentag afglasning med resterende 1/4 kop vand. Kog 3 til 5 minutter, omrør ofte, indtil vand absorberes, og løg er dybt brunet og ømt. Omrør salt; overfør karamelliserede løg til skål, og afkøl 15 minutter ved stuetemperatur. Hugg løg; reservere.

  • 3

    Hvis du bruger halvmånedruller: Rul dejen ud; adskilt i 4 rektangler. Tryk perforeringer godt for at forsegle. Hvis du bruger dejark: Rul dejen ud; skåret halvt vandret og lodret for at danne 4 rektangler.

  • 4

    Skær hvert rektangel i 6 firkanter (ca. 2x2 inches hver). Tryk forsigtigt firkanter i miniaturemuffinkopper (dejen dækker ikke helt inde i koppen; tryk ikke for meget).

  • 5

    Sked ca. 2 teskefulde hakkede løg i hver kop. Top med ca. 2 tsk ost.

  • 6

    Bages 15 til 20 minutter, eller indtil kanterne er dybe gyldenbrune. Afkøles i gryde på køleholder 5 minutter; fjernes fra muffinkopper. Pynt med purløg.

Ekspert tip

  • Ved karamellisering af løgene hjælper brugen af ​​vand til at afglasse gryden, at løgene brunes, fordi det karamelliserede sukker på gryden derefter omrøres tilbage i løgene.
  • Hvis kopperne klæber til gryden, skal du forsigtigt køre en lille skarp kniv rundt om kanterne for at løsne dem.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 halvmåne kop
Kalorier
70
Kalorier fra fedt
40
% Daglig værdi
Total fed
4 1 / 2g
7%
Mættet fedt
2 1 / 2g
12%
Transfedt
0g
Kolesterol
10 mg
3%
Natrium
170 mg
7%
Kalium
35 mg
1%
Samlet kulhydrat
6g
2%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
2g
Protein
2g
A-vitamin
2%
2%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
6%
6%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Sausage, Egg and Cheese Breakfast Roll-Ups (September 2020).