Seneste opskrifter

Rainbow Layer Cake med naturlig madfarvning

Rainbow Layer Cake med naturlig madfarvning

Naturlige farvestoffer fra frugt og grøntsager bruges til at skabe en regnbue med fuchsia, orange gule, grønne, blå og lilla kagelag!MERE +MINDRE-

Opdateret 7. marts 2017

Gule, orange og grønne kagelag

1

æske (15,25 oz) Betty Crocker ™ Super Moist ™ gul kageblanding

1

æggeblomme (til gul lag)

2

spiseskefuld gulerodssaft (til appelsinlag)

2

spiseskefuld spinatsaft (til grønt lag)

Fuchsia, blå og lilla kagelag

1

æske (16,26 oz) Betty Crocker ™ Super Moist ™ hvid kageblanding

2

spiseskefulde roesaft eller væske fra dåse rødbeder (til fuchsia-lag)

3

spiseskefulde blåbærsaft (til blåt lag)

2

spiseskefulde sort bærsaft (til lilla lag)

1

tsk roesaft (til lilla lag)

Frosting

3-4 kar Betty Crocker ™ Rich & Creamy vaniljefrostning

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F (325 ° F til mørke eller non-stick gryder.) Smør indvendigt i seks 8-tommers bageplader. Valgfrit: Linjebund med pergamentpapir eller non-stick tinfolie.

  • 2

    Pisk den gule kagemix, 3/4 kop vand, 1/2 kop olie, 2 hele æg og 1 æggehvide ved lav hastighed i 30 sekunder, øg derefter hastigheden til medium og slå i 2 minutter mere.

  • 3

    Del kagedejen i 3 skåle. Lav det gule lag i en skål ved at tilføje 1 æggeblomme. I en anden tilføj gulerodssaft for at fremstille appelsin og til sidst tilsæt spinatsaft for at gøre den grønne dej.

  • 4

    Pisk hvid kageblanding, 3/4 kop vand, 1/3 kop olie og 3 æggehvider ved lav hastighed i 30 sekunder, øg derefter hastigheden til medium og slå i yderligere 2 minutter.

  • 5

    Del kagedejen i 3 skåle. Tilsæt 2 spsk roesaft i en skål for at skabe fuchsia dej. Tilsæt derefter 3 spsk blåbærsaft til en anden skål for at gøre blå. I den sidste skål tilsættes 2 spsk brombærsaft plus 1 tsk beat juice.

  • 6

    Hæld dej i bagepander.

  • 7

    Bages i 20-24 minutter, indtil et tandstikker indsat i midten af ​​kagen kommer rent ud. Afkøles helt.

  • 8

    Trim afrundede toppe af kager til niveau, hvis det er nødvendigt.

  • 9

    Anbring lilla kage på en kagerunde eller serveringsplade. Spred frosting over kagelaget, gentag derefter med blå, grønne, gule, orange og fuchsia kagelag. Spred let lag frost på toppen og siden af ​​kagen for at forsegle i krummer, derefter frost med resterende frost.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Regnbue kager er alle raseri lige nu. De er lyse og farverige og tilføjer et strejf af lunefuldhed til enhver fest. Den eneste ulempe ved disse kager er mængden af ​​kunstig madfarve, der bruges til at farve kagedej. Gode ​​nyheder: Du kan bruge naturlige farvestoffer lavet af ting, du kan finde i dit eget køleskab! Ting som gulerødder, spinat, rødbeder, blåbær, brombær og æggeblommer. Saften fra disse frugter og grøntsager kan bruges til at lave smuk, farvet dej, der bager i bløde pastelfarvede kager og (overraskende nok) giver meget lidt smag! Og du er måske en smule nervøs for spinat- og roelagene, men de smager ligesom kage - ikke som de grøntsager, der bruges til at farve dem! Du kan lave kagen fra bunden, men hvis du vil tage en genvej, kan du bruge Betty Crocker ™ kageblandinger og frosting. Det er nemmest at starte med en gul kageblanding for at lave de gule, orange og grønne lag og en hvid kageblanding til fuchsia-, lilla- og blålagene. . Du kan købe frugt- eller grøntsagsjuice fra helsekostbutikker eller bare lave din egen. Hvis du har en saftpresser, er dette en let opgave. Hvis ikke, kan du purere frugterne eller grøntsagerne i en blender eller bruge en stavblender. Hæld derefter den klumpede puré i en fin masksil, og tryk på faststofferne med en gummispatel eller ske, og udstød saften i en skål, der er sat under silen. Du har brug for 2-3 spiseskefulde af hver juice for at tilføje til kagedejen. Mængden af ​​frugt eller grøntsager, du har brug for, afhænger af, hvordan du juice dem. Vi foreslår, at du har ca. 2/3 til 1 kop gulerødder, blåbær, brombær og spinat ved hånden. Til roerne kan du purere dem eller bare bruge den røde juice fra en dåse rødbeder. Vi brugte 8-tommer runde springformer til at bage kagerne i og foret bunden af ​​hver med non-stick tinfolie, hvilket gjorde fjernelse meget let. skære et stykke og nyd din smukke regnbue kage!

Se videoen: Eng Sub무지개 생크림 케이크 with 마시멜로우. How to Make Rainbow Cake. (September 2020).