Traditionelle opskrifter

Schezwan Fried Rice

Schezwan Fried Rice

Denne opskrift kræver koreansk chilipulver, som kan købes fra asiatiske købmandsforretninger. Vær ikke bange for farven, den er ikke så krydret, som du måske tror!MERE +MINDRE-

Opdateret 1. august 2016

1/4

kop jordnødder, ristede og saltede (hvis ønsket)

1/2

kop grønne løg, hakket

1

spiseskefuld cremet jordnøddesmør

1 1/2

spiseskefulde sojasovs

1

spiseskefuld koreansk chilipulver

2

pakker (12 ounce) frosne buttery ris & grøntsager

Skjul billeder

  • 1

    Tilsæt buttery ris & grøntsagspakke, chilipulver, sojasovs, hvidløg og jordnøddesmør til en stor stegepande. Varm over medium høj varme under omrøring, indtil grøntsagerne er optøet og varme.

  • 2

    Fjern fra varmen, rør de grønne løg ind.

  • 3

    Server toppet med stegte eller pocherede æg og drysset med jordnødder (valgfrit). God fornøjelse!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: Schezwan Egg Fried Rice. शजवन एग फरइड रइस. Big Daddy Chef. Season 3. Chef Ajay Chopra (September 2020).