Seneste opskrifter

Spiderweb Deviled Eggs

Spiderweb Deviled Eggs

Ghoulishly lækre deviled æg appetitvækkere lavet til at se ud som om de er dækket af spindelvæv, der sætter et dekorativt trick til en Halloween godbid!MERE +MINDRE-

2

teskefulde sort gel eller pasta madfarve

6

spiseskefulde chipotle mayonnaise

2

spiseskefulde selleri

2

spiseskefulde sød syltetøj

Handsker af fødevarekvalitet (for at beskytte hænderne mod madfarvestof)

Skjul billeder

  • 1

    I en 5-liters hollandsk ovn eller lagerpotte kombineres 8 kopper vand med sort madfarve. Sæt æg i et enkelt lag, dæk og kog. Fjern fra varmen og lad den stå i 15 minutter.

  • 2

    Placer æg på papirhåndklæder ved hjælp af en skåret ske. Anbring farvet vand i køleskabet for at køle af. Brug enden af ​​en træske til at banke hvert æg flere steder for at knække skallen let. Jo flere steder du knækker, jo mere bånd har ægget. Placer æg tilbage i afkølet farvet vand og lad det sidde i 2 til 3 timer.

  • 3

    Når det er gjort, skræl æg og skær det i længden. Brug en teskefuld, skub æggeblommer ud og sæt hvide til side. Mos æggeblommer med de resterende ingredienser. Fyld hver æggehvide med æggeblommeblanding.

  • 4

    Pynt med purløg. Server eller dæk og afkøles.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Hvis du virkelig ønsker at skræmme dit Halloween-festbord, vil Spiderweb Deviled Eggs gøre tricket for dine godbidder. Da jeg så disse deviled æg i Pillsbury ™ Halloween Best Recipes-magasinet, fortalte min edderkoppesans mig, at jeg bare måtte prøve dem ud. Chipotle mayo-aromatiseret fyldning lød lækker, og de så fantastiske ud på en "slags uhyggelig-men-vil-spise-et-dusin-af-mig selv" slags måde. Nu, mens det er standard at gå helt ud på dit Halloween-kostume, disse tog ikke meget at lave. Den ene del, jeg skal understrege, er ... brug handsker. Medmindre dit kostume er Edward Spiderhands, vil du beskytte dine cifre mod det sorte madfarvestof. Når det er tid til at knække æggeskallerne, skal du bruge enden af ​​en træske til at banke på alle sider af hvert æg. (Glem ikke enderne!) Tryk lige hårdt nok til at knække skallen og læg et stykke afstand mellem dine knækpunkter. Du ønsker ikke, at skallen skal falde af ægget. Bemærk også, at jo flere revner du har, jo mere webby vil dine deviled æg se ud. Pynt med hakket purløg, og du har dig selv en uhyggelig god festapp! (Eller hvis du er mig - et måltid til en fest på en.) Du kan også afsætte et par uklippte æg til brug som et midtpunkt. De ser ekstra uhyggelige ud med lyset slukket lavt. Hav en meget glad Halloween!

Se videoen: How to Make Easter Chick Deviled Eggs. Easter Recipes. (September 2020).