De bedste opskrifter

Bourbon Peach Pie-barer

Bourbon Peach Pie-barer

Ferskner gennemblødt i bourbon, bagt mellem buttery pie skorpe og garneret med en citronglasur.MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury Pie Crust

1

Pillsbury ™ køleskorpe

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 375 ° F.

  • 2

    Skræl 3 ferskner og skær dem i skiver. Sug dem i en krukke (eller to) med bourbon. Du behøver kun at suge dem i ca. 20 minutter, da de hurtigt får den stærke bourbon-smag.

  • 3

    Mens de er i blød, presses en tærtej i en 8 x 8 pande.

  • 4

    Sil fersknerne. Tilsæt brunt sukker, majsstivelse, kanel og vanilje i en skål i en skål og rør, indtil den er kombineret.

  • 5

    Arranger de sukkerholdige ferskner i gryden, og skub derefter noget af den resterende juice på fersknerne.

  • 6

    Med den anden tærskorpe skal du lægge den ud på et skærebræt. Skær strimler for at skabe et gittermønster på toppen af ​​fersknerne, ligesom en gammeldags tærte.

  • 7

    Pensl toppen af ​​skorpen med en æggeblomme blandet med en teskefuld vand.

  • 8

    Bages i 20-25 minutter.

  • 9

    I en lille skål kombineres pulveriseret sukker og citronsaft og omrøres, indtil det er konsistensen af ​​en glasur.

  • 10

    Når stængerne er afkølet, drypper du glasuren over toppen.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Ordtaket "let som tærte" passer perfekt til disse søjler!

    Til ære for National Peach Day har jeg lavet en meget enkel opskrift på nogle gode ferskenkagestænger. Hemmelighederne til denne opskrift er 1) iblødsættelse af fersknerne i bourbon, så når kagen er færdig, 2) drypper en sindssygt lækker citronglasur over toppen. Disse varer ikke længe ved din næste fest!

    For at komme i gang forvarmes ovnen til 375 grader F.

    Skræl tre ferskner og skær dem i skiver.

    Sug dem i en krukke (eller to) med bourbon. Du behøver kun at suge dem i ca. 20 minutter, da de hurtigt får den stærke bourbon-smag.

    Mens de er i blød, presses en tærtej i en 8x8 pande. Sil fersknerne. Tilsæt brunt sukker, majsstart, kanel og vanilje i en skål i en skål, tilsæt fersknerne og rør, indtil de er kombineret.

    Arranger de sukkerholdige ferskner i gryden, og skub derefter noget af den resterende juice på fersknerne.

    Læg den anden tærskorpe ud på et skærebræt. Skær strimler for at skabe et gittermønster på toppen af ​​fersknerne, ligesom en gammeldags tærte.

    Pensl toppen af ​​skorpen med en æggeblomme blandet med en teskefuld vand. Bages i 20-25 minutter.

    I en lille skål kombineres pulveriseret sukker og citronsaft og omrøres, indtil det er konsistensen af ​​en glasur.

    Når stængerne er afkølet, drypper du glasuren over toppen.

    God fornøjelse!

Se videoen: Peach Pie - How to Make a Lattice-Top Peach Pie (September 2020).