Nye opskrifter

Copycat Olive Garden ™ Pasta e Fagioli

Copycat Olive Garden ™ Pasta e Fagioli

Ligesom den du elsker på din yndlings italienske restaurant! "Pasta e fagioli" betyder "pasta og bønner" på italiensk, og denne hjertelige suppe er fyldt med begge dele - plus salte italienske pølser, smagfulde friske grøntsager og et sundt drys af parmesanost. Du vil føle, at du besøger et rustikt familiebondehus med denne skål på bordet!MERE +MINDRE-

Oprettet 15. december 2016

Lav med

Progresso bouillon

1

lb formalet italiensk pølse

2/3

kop terninger hvid eller gul løg

1

dåse (15 oz) store nordbønner, drænet

1

dåse (15 oz) røde nyrebønner, drænet

2

æsker (32 oz) Progresso ™ kylling bouillon

2

dåser (14,5 oz hver) Muir Glen ™ Organiske ternede tomater Ildristede

1/4

kop revet frisk parmesanost

1

spiseskefuld frisk hakket persille

Salt og peber efter smag

Skjul billeder

  • 1

    I en stor gryde opvarmes olivenolie over medium høj varme. Når olie er varm, tilsæt pølse, gulerødder, selleri, løg og hvidløg til gryden og kog, omrør lejlighedsvis, indtil pølsen er kogt igennem, og løg og hvidløg er blødgjort og bliver duftende.

  • 2

    Tilsæt bønner, pasta, bouillon og tomater. Rør indtil det er godt blandet. Dæk og kog i 15 minutter, eller indtil pastaen er al dente.

  • 3

    Salt og peber efter smag. Serveres toppet med parmesan og frisk persille.

Ekspert tip

  • Da min ældste søn fik sit første job på en bestemt italiensk samling nede på gaden, smeltede de små brødre og søstre til en glædelig sang af “Suppe, salat, brødstikker! Suppe, salat, breadsticks! ” Det var som om de glemte, at mor faktisk ikke skulle tage dem ud for at spise hver dag, simpelthen fordi vi nu havde familierabat. Da jeg brød nyheden om dem, var de svagt skuffede, men storebror behandlede dem til nok måltider med sin egen lønseddel, at de fleste alle i det mindste var mildt tilfredse. Da jeg foreslog, at vi prøvede at hacke et par af deres yndlingsmenupunkter derhjemme, var alle sammen. Det næstbedste ved at have en bror, der arbejder i OG? At have en mor, der kopierer OG-klassikeren til middag, og så satte vi os i gang. Først op? Suppe og brødstikker, selvfølgelig. Til suppen besluttede jeg at lave Pasta e Fagioli (eller "pasta og bønner"), og når jeg begyndte at nedbryde ingredienserne, var jeg glad for at opdage, at det er overraskende let at lave hjemme . Måske endnu nemmere end at få besætningen ind i bilen, køre fem blokke til en restaurant og bestille tingene selv. En hurtig kog af malet pølse i en gryde, alle mulige let at finde dåseingredienser tilsat. Tilsæt derefter ditalini pasta og kog indtil den er øm. Boom. (Sjov kendsgerning: "ditalini" betyder "små fingerbøl.") Femten minutter senere blev hele familien samlet omkring en dampende gryde med Pasta e Fagioli, der dyppede buttery brødstænger inde og kaldte mig Bedste mor nogensinde. Når jeg taler om disse brødstænger: Da jeg har nøjagtigt et minut af mit liv til faktisk at dele med gærbaseret bagning fra bunden, nappede jeg bare et rør Pillsbury brødstænger, dryppede dejen med en pind med smeltet smør, toppet med mere friskrevet parmesan end hele Italien har set, bagt dem indtil de er gyldne og kaldte det en dag.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
370
Kalorier fra fedt
130
% Daglig værdi
Total fed
15g
23%
Mættet fedt
5g
25%
Transfedt
0g
Kolesterol
25 mg
9%
Natrium
1650 mg
69%
Kalium
530 mg
15%
Samlet kulhydrat
39 g
13%
Kostfibre
6g
25%
Sukker
6g
Protein
20 g
A-vitamin
40%
40%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
15%
15%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 1 meget magert kød; 0 magert kød; 1 fedtfattigt kød 1 fedt;

Valg af kulhydrat

2 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Minestrone Soup Recipe - Italian Vegetable and Pasta Soup (September 2020).