Usædvanlige opskrifter

Nøddet mørkt bananbrød

Nøddet mørkt bananbrød

Knasede valnødder og mørkebrunt sukker gør dette bananbrød fugtigt og fuldstændig syndigt.MERE +MINDRE-

1 1/2

kopper mørkebrunt sukker

3 1/2

kopper Guldmedalje ™ mel til alle formål

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt 2 brødpander med non-stick bagningsspray (helst den slags med mel i).

  • 2

    Skræl bananer og tilsæt i en stor blandeskål. Med mixer, fløde bananer og tilsæt sukker og brunt sukker, salt og sodavand, bland godt. Tilsæt æg et ad gangen, og slå efter hvert. Tilsæt vand og olie.

  • 3

    Tilsæt langsomt mel, bland godt. Når alt mel er tilsat, slå godt. Rør nødder i.

  • 4

    Hæld i forberedte pander og bag ved 350 ° F i 60-65 minutter, indtil tandstikker, der er indsat i midten, bliver ren og kanterne af brød er brune.

  • 5

    Afkøles helt på et kølerist, inden du skærer det i skiver.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: Sådan brænder du krydderier af (September 2020).