Seneste opskrifter

Mini Biscuit Eclairs

Mini Biscuit Eclairs

  • Forbered 5 min
  • I alt 45 min
  • Portioner32

Et hurtigt, mini twist på en yndlingsdessert ved hjælp af Grands! ™ kølede kiks.MERE +MINDRE-

ByBaker Peabody

Opdateret 19. januar 2018

Lav med

Pillsbury Grands! Kiks

Ingredienser

1

dåse (16,3 oz) Pillsbury ™ Grands! ™ kølede kiks

1

dåse (16 oz) Betty Crocker ™ Hershey's Frosting Milk Chocolate

1

kop tilberedt vanilje instant budding (jeg brugte den kølede slags)

Trin

Skjul billeder

  • 1

    Skær hver af de 8 Grands! ™ -kiks i 4'er, hvilket giver dig i alt 32 stykker.

  • 2

    Rul hvert stykke til en kugle.

  • 3

    Opvarm olie til mellem 360-375 ° F for de bedste stegningsresultater. Brug en tang til at tilføje 3-4 kiksboldstykker ad gangen. Du vil ikke have for mange, ellers vil du ikke kunne dreje dem hurtigt nok, og de kan brænde. Se omhyggeligt, da de steges hurtigt op. Vend med tangen for ikke at brænde.

  • 4

    Når den er god og brun (du vil sikre dig, at de koger hele vejen igennem) skal du fjerne den fra olie og lægge på et papirhåndklæde for at opsuge ekstra fedt. Gentag med alle 32 stykker dej.

  • 5

    Når den er afkølet, skal du tage vaniljepudding ud af køleskabet. Anbring vanilje budding i en rørpose udstyret med en metalspids. Stikk metalspidsen i kiksstykket og rør budding i kiks, indtil den begynder at komme ud af hullet.

  • 6

    Anbring frost i en mikrobølgesikker skål og mikrobølgeovn i 15 sekunder. Det bliver mere som en glasur nu. Drys chokolade frost over de buddingfyldte kikskugler.

  • 7

    Lad frosting sætte sig op. Du kan placere dem lidt i køleskabet for at fremskynde processen. Bedst hvis den spises samme dag som du laver.

Ernæringsoplysninger

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Jeg har ikke en dejlig fransk konditori hvor som helst i nærheden af ​​mig - og jeg har bestemt ikke tålmodighed til at lave éclairs - men nogle gange vil jeg virkelig have en. Hvad skal en pige gøre? Lav en meget lettere version af mini éclairs er hvad! Disse er mere enkle ... og brug kun tre ingredienser: Pillsbury ™ Grands! Kølede kiks, tilberedt vanille instant budding (jeg brugte den kølede slags) og Betty Crocker Hersheys chokoladefrosting. Så næste gang du har en galt trang til eclairs, hvorfor ikke få hele smagen og næppe noget af arbejdet ved at lave disse mini biscuit éclairs i stedet? Disse er bedst hvis de spises dagen - men disse mini biscuit éclairs er så gode, at det ikke bliver svært!

Se videoen: Meringue Cookies Recipe (September 2020).