De bedste opskrifter

Blackberry, Nectarine og Prosciutto Pizza

Blackberry, Nectarine og Prosciutto Pizza

En lille ostetallerken, en lille smule frugtsalat - denne smukke, lette pizza sætter friske sommerlige smag foran og i centrum.MERE +MINDRE-

1

dåse (11 oz) Pillsbury ™ kølet, tynd pizzaskorpe

1

spiseskefuld smør, smeltet

1

pakke (4 oz) chèvre (ged) ost, blødgjort

1

kop baby arugula blade

1

nektarin eller fersken, udstenede og tyndt skåret

1/2

kop brombær, halveret

4

skiver prosciutto, skåret i tynde bånd

2

spiseskefulde ristede saltede mandler, finhakket

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 400 ° F. Sprøjt stort cookie ark med madlavningsspray. Rul dejen ud på cookie-ark; tryk ind i et 15x10-tommer rektangel. Pensl med smeltet smør. Bages 12 til 15 minutter eller indtil dyb gyldenbrun.

  • 2

    Smuldre ost og drys over bagt skorpe; lad stå i 2 minutter for at blødgøre ost. Spred ost jævnt over skorpe. Top med arugula, derefter nektarin, brombær, prosciutto og mandler.

Ekspert tip

  • For at få den bedste modne smag, skal du søge en nektarin, der giver lidt, når den trykkes på siden med tommelfingeren.
  • Du er velkommen til at eksperimentere med dine yndlings stenfrugter og nødder.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
170
Kalorier fra fedt
80
% Daglig værdi
Total fed
8g
13%
Mættet fedt
4g
19%
Transfedt
0g
Kolesterol
15 mg
5%
Natrium
260 mg
11%
Kalium
90 mg
3%
Samlet kulhydrat
17g
6%
Kostfibre
1 g
4%
Sukker
3g
Protein
6g
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
4%
4%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Puff Pastry 4 Ways (September 2020).