Seneste opskrifter

Dobbelt Rainbow Trifle

Dobbelt Rainbow Trifle

En overdådig lagdelt dessert med regnbueengelmadekage, cremet vaniljefyldning, pisket topping og bær.MERE +MINDRE-

Kage

1

æske (16 oz) Betty Crocker ™ Engelmad med kagemix

Rød, gul, grøn, blå og lilla flydende madfarve

Vaniljesaus

1

kasse (5,1 oz) instant vanilje budding

Resterende ingredienser

1 1/2

kopper Cascadian Farm ™ frosne økologiske blåbær

1 1/2

kopper Cascadian Farm ™ Økologiske frosne røde hindbær

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Forbered engelmaden kagedej i henhold til pakkens anvisninger.

  • 2

    Del kagedej jævnt i 6 små skåle. Tilsæt tre dråber madfarver hver for at gøre regnbuens farver lyserøde, gule, grønne, blå og lilla. For orange skal du bruge to dråber gul og en dråbe rød.

  • 3

    Smør dejen med skefulde i to non-stick non-pund brødpander (hver pande ca. (9 inches x 5 inches).

  • 4

    Bages ved 350 ° F i 33 til 45 minutter, indtil kagerne er brune på toppen og har en dyb revne. Undgå at bage. Køle kagerne ved at hvile hver pande på siden på et kølerist. Lad kagen afkøle helt, inden du fortsætter (mindst en time).

  • 5

    Fjern kagen fra pander ved at køre en savtakket kniv rundt om kanten af ​​hver pande. Træk forsigtigt i siderne hele vejen rundt for at løsne, vende og fortsæt med at trække, indtil kagen frigøres. (Hvis det tårer, skal du ikke bekymre dig - du vil hurtigt hugge kagen i små stykker - ingen vil nogensinde vide det!)

  • 6

    Skær hvert kagebrød i skiver. Fjern den øverste skorpe fra hver skive og kassér den. Skær de resterende kagestykker i 1 til 1 1/2 tomme firkanter og læg dem til side.

  • 7

    Forbered vanillecreme. Hæld tre kopper mælk i en medium skål, visp buddingblandingen i mælken. Fortsæt med at piske i to minutter. Tilsæt en kop pisket topping og rør, indtil den er helt inkorporeret.

  • 8

    Saml bagdelen i en stor glasskål (eller bagatelfad), begyndende med et lag kagefterkanter, derefter vanillecreme, frugt og et lag pisket topping. Fortsæt lagdeling i denne rækkefølge, indtil al kagen, vanillecreme og frugt er brugt. Top med resterende pisket topping. Opbevares i køleskab i to til tre timer inden servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Jeg var begejstret for at prøve min hånd på denne Double Rainbow budding dessert! Jeg var fast besluttet på at presse hver regnbue, jeg kunne, ind i denne dessert - selvom nogle skulle gå sidelæns. En buddingfyldt bagatel med regnbueengelmadekage var helt klart vejen at gå. Som du kan se, er der faktisk et væld af regnbuer i Double Rainbow Trifle: firkanter med engelmadskage, hver med sin egen lille regnbue; lag af regnbue kage firkanter; og vanillecreme, frugt og kagelag bliver bånd af en større wienerbrødsregnbue. Regnbue, på regnbue, på regnbue. hvorfor, det svirrer sindet! Regnbueengel madkagen var en leg - bare et spørgsmål om at opdele kagedej i små skåle og tilføje flydende madfarve. Lav derefter som Jackson Pollock og dryp den farvede dej i brødpanderne. Bemærk til dig selv: bagatel til side; denne regnbueengelmadekage ville være en hurtig, sjov dessert at lave med børn! De fleste bagatelopskrifter kræver fugtning af et enkelt, stort kagelag med et par spiseskefulde likør. Selvom du helt sikkert kunne tilføje noget likør, indeholder min opskrift ikke dette trin, fordi: kagelagene er tyndere og er spredt gennem hele bagdelen; budding er regelmæssig konsistens snarere end ekstra tyk; og den frosne frugt tilføjer lidt fugt, når den tøer. Jeg håber du nyder Double Rainbow Trifle, og den møder (eller overstiger) din RDA af regnbuer!

Se videoen: TRIFLE (September 2020).