Usædvanlige opskrifter

Strawberry Surprise Cake

Strawberry Surprise Cake

Skær i denne jordbærformede kage for at finde friske jordbær, der gemmer sig indeni.MERE +MINDRE-

Opdateret 8. marts 2017

2

kasser (16 ounce hver) Betty Crocker ™ kagemixpund

Smør, æg og vand (eller mælk) er nødvendigt til kageblanding

2

dåser (12 ounce hver) Betty Crocker ™ Pisket Frosting Fluffy White

1

kar (8 oz) frossen pisket topping, optøet

1 1/2

lb jordbær, tørres af med et fugtigt papirhåndklæde

Sort madfarvemarkør

Skjul billeder

  • 2

    Sprøjt fire hjerteformede gryder med non-stick madlavningsspray og stryg med pergamentpapir.

  • 3

    Lav kageblandinger i henhold til instruktionerne på pakken. Del smør ligeligt mellem fire hjerteformede pander (hver kageblanding udgør to lag af kagen i alt fire lag.)

  • 4

    Bag kager i 20-25 minutter, indtil et tandstikker indsat i midten kommer rent ud.

  • 5

    Lad kagerne afkøle helt, og tag dem derefter ud af gryden, og jævn dem ved at skære de dele, der er opblæst forbi kanterne, af.

  • 6

    Sæt en kage på et hjerteformet stykke pap. Skær 6-tommers hjerter ud af to af de andre kagelag.

  • 7

    Pisk frosting og pisket topping sammen. Spred eller rør frost omkring kanten af ​​bundlaget.

  • 8

    Stak det ene udskårne lag ovenpå, rør derefter mere frosting og tilsæt det andet udskårne kagelag.

  • 9

    Fyld det hjerteformede hul med jordbær, og spred frosting rundt om kagens øverste kant. Placer det sidste kagelag ovenpå.

  • 10

    Skær kagen i en mere afrundet jordbærform, hvis det ønskes. Dette trin er valgfrit, men det giver kagen virkelig en naturlig jordbærform. Det er ret nemt at gøre. Skær bare den øverste kant buet nedad og den nederste kant buet opad.

  • 11

    Dæk kagen med den resterende frosting og glat den godt ud. Hvis du ikke bruger fondant, skal du sørge for at tynde den frostende røde, inden du udfører dette trin.

  • 12

    Hvis du dækker din kage i fondant, vil glat fondant se flot ud, men hvis du tilføjer fordybninger til den, får din jordbær et mere naturligt udseende. Du kan købe fondantruller med et prikmønster i håndværksbutikker, og de er enkle at bruge. Rul bare din fondant ud og rul forsigtigt mønsteret over fondanten.

  • 13

    Skær blade ud af grøn fondant og fastgør til fondant overdækket kage med en meget lille mængde vand. Hvis du vil, kan du endda krølle dine blade lidt op for at give dem et mere naturligt look.

  • 14

    Tegn på frø ved hjælp af en sort madfarvemarkør.

  • 15

    Server kage den dag, den er lavet.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Denne søde jordbærformede kage rummer en særlig overraskelse indeni - endnu flere jordbær! I foråret og sommermånederne er min go-to dessert jordbær shortcake. Jeg elsker kombinationen af ​​kage med flødeskum og friske bær! Så jeg troede, det ville være sjovt at skabe en jordbærformet piñata-version med friske jordbær, der gemmer sig indeni. Den nemmeste måde at skabe en jordbærformet kage på er at bage dine kager i hjerteformede pander. Jeg dækkede min kage i fondant, men hvis du foretrækker det, kan du farve frosting rød og sprede den over kagen. For et rigtigt glat og skinnende udseende, opvarm frostingen, indtil den er tynd nok til at hælde over kagen. Mini chokoladechips kan bruges som frø.RELATERET: Sådan bruges Fondant Friske jordbær skjult inde i en kage forbliver ikke friske for længe, ​​så sørg for at tilføje dem og dekorere kagen den dag, du planlægger at servere den. I stedet for at vaske jordbærene under rindende vand, vådt et papirhåndklæde og børst snavs af jordbærene. Dette hjælper med at holde bærene friske. Fejr sommeren med denne imponerende jordbærkage i piñata-stil til din næste fest eller baghavsgrill. Server kagen hele, skiv den derefter i den, så alle kan se jordbærene gemme sig inde!

Se videoen: Strawberry Cheesecake Heart Surprise Cake (September 2020).