Nye opskrifter

Citron-Lime Marengs Pie

Citron-Lime Marengs Pie

To separate lag, fuldt dedikeret til hver citron og lime - send gaffelen!MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury Pie Crust

1

pakke Pillsbury ™ køleskorpe

1/2

kop friskpresset limejuice (ca. 4 store limefrugter)

1/2

kop friskpresset citronsaft (ca. 3 store citroner)

6

spiseskefulde majsstivelse, delt i halvdelen

2

spiseskefulde mel til alle formål, opdelt i halvdelen

1

kop sukker, delt i halvdelen

1 1/2

kopper vand, delt i halvdelen

Et par dråber naturlig grøn madfarve

Til marengs:

1

tsk fløde af tandsten

3

spiseskefulde sukker blandet med 2 teskefulde majsstivelse

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 450 ° F. Placer en Pillsbury ™ kølet tærskorpe i en 9-tommers tærteplade og krymp kanterne. Linj bunden med pergamentpapir og hæld nogle tørrede bønner over den for at veje den ned. Bag tærskallen i 5-6 minutter. Fjern fra ovnen og læg den til side. Sænk ovnens temperatur til 325 ° F.

  • 2

    Gør æggene klar på forhånd. Sæt 3 skåle, en stor og to små. Knæk æggehviderne i den store skål, og del æggeblommer mellem de to små skåle, tre æggeblommer i hver.

  • 3

    Kombiner sukkeret, majsstivelse, mel og en knivspids salt i en lille gryde. Tilsæt limejuice, zest og vand. Pisk til at kombinere og fortsæt piskning over medium høj varme, indtil blandingen begynder at boble.

  • 4

    Pisk 1/4 kop af den varme blanding i en af ​​æggeblommeskålene, indtil de er kombineret. Pisk derefter æggeblommeblandingen tilbage i gryden med resten af ​​den varme blanding. Tilsæt et par dråber naturlig grøn madfarve. Sæt blandingen i kog, indtil den er fortykket, og pisk derefter smørret ind. Hæld kalklaget i bunden af ​​den bagte tærskorpe.

  • 5

    Gentag trin 3 og 4 ved hjælp af citronsaft og zest denne gang. På dette tidspunkt vil kalklaget være afkølet og sætte, så du kan hælde citronlaget over kalklaget.

  • 6

    For at fremstille marengs: Brug en elektrisk mixer til at slå æggehviderne, indtil de er skummende, og tilsæt derefter fløde af tandsten. Fortsæt med at slå, indtil der ikke er mere flydende hvide tilbage, tilsæt derefter langsomt sukker / majsstivelsesblandingen en spiseskefuld ad gangen. Fortsæt med at slå, startende ved lav hastighed og gradvist øges til højt, indtil der opstår stive toppe (når du løfter piskerne, vil toppen, der dannes, stå lige op og ikke kurve over ved spidsen.) Pas på ikke at overbeat den dog, eller marengspåfyldningen knækker.

  • 7

    Skub straks marengsblandingen på den stadig varme citronkrem (dette hjælper med at forhindre marengs i at svede perler med vand under bagning). Bages ved 325 ° F i 20-25 minutter, indtil marengs er en rig gyldenbrun. Lad tærten afkøle helt på en rist i ca. 3 timer inden servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Citrusfans vil elske denne super citron-lime power duo af en tærte med to separate smagslag! Den menneskelige race er forelsket i citroner. Det er sandt. Der er noget i smagen af ​​citron, der er både forfriskende og trøstende på samme tid. Og hvilken god kombination det er. Mad med citronsmag stammer tilbage gennem århundrederne. Der har været citronsmagede vaneretter, budinger og tærter siden middelalderen. Og citronmarengs-tærte blev introduceret og perfektioneret i 1800-tallet af en schweizisk bager ved navn Alexander Frehse. Ja, den elskede citronmarengs-tærte. Vidste du, at der er en personlighedstype forbundet med citron marengs tærte? Yup, der er. Fra en liste over forskellige desserter, hvis du vælger citronmarengs tærte, betyder det, at du er: Glat, sexet og artikuleret med dine hænder. Du er også en fremragende højttaler efter middagen og en god lærer. Tilsyneladende har du dog en tendens til at være lidt ukoordineret. Prøv ikke at strikke, mens du danser salsa. Den slags ting. Og personlighedstypen med citronmarengspai betyder også, at du til tider er tilbøjelig til at være lidt af en diva. Men hej, efter at være født med en så overlegen smag, hvad kan nogen forvente, ikke?
  • Så hvis du allerede er glat og sexet som en citron marengs tærte elsker, forestil dig - forestil dig bare - den mand eller kvinde, der elsker citron lime marengs tærter. Va-va-VOOM! Nogen knækker et vindue, det bliver lidt dampende herinde .Og jeg mener heller ikke bare en citronkalk marengs tærte. Jeg taler ikke om dem, der smider citron og limejuice og zest sammen og rører det hele sammen og splat det i en tærskal og bager det. Jeg taler om en citronkalk marengs tærte med to separate og tydelige lag, der er helt dedikeret til hver af disse sexede, uimodståelige citrusfrugter. Zowie! Husk at knække det vindue - Kast det bredt åben, mens du nyder denne dobbelt lag citrus tærte!

Se videoen: Key Lime Marshmallow Meringue Pie (September 2020).