Traditionelle opskrifter

Grillet mexicansk Quinoa-salat

Grillet mexicansk Quinoa-salat

Pastasalater har intet på denne picnic-perfekte side. Smagsløg, betragt jer advaret!MERE +MINDRE-

1 1/2

kopper hvid quinoa, drænet, skyllet

1

pakke (1 oz) Old El Paso ™ original taco krydderiblanding

2 1/4

kopper Progresso ™ kylling bouillon (fra 32-oz karton)

1

stor poblano chile, kernet, frøet og skåret i kvart

1

stor rød paprika, kernet, frøet og skåret i kvart

1

mellemstore courgette, skåret i længderetningen i kvart

1/2

stor rødløg, skåret i 8 kiler

1/2

kop smuldret Cotija-ost

3

spiseskefulde hakkede friske korianderblade

Skjul billeder

  • 1

    Varm gas eller kulgrill. Linje 15x10x1-tommers gryde med folie.

  • 2

    I en 2-liters gryde opvarmes 1 tsk olie over medium varme. Tilsæt skyllet quinoa og 2 spsk taco krydderiblanding. Rør 1 minut. Tilsæt bouillon. Varm til kogning. Dække over; reducer varmen til lav, og kog i 15 til 18 minutter, eller indtil al væsken er absorberet, og quinoa er luftig. Overfør til medium skål til afkøling i 15 minutter.

  • 3

    Bland i mellemtiden den resterende taco-krydderiblanding, 2 spsk olie, 1 spiseskefuld limejuice og saltet i en lille skål. Placer poblano chili, peberfrugt, courgette og løg i en folie-foret pande. Børst begge sider af grøntsager med kalkblanding. Placer grøntsager direkte på grillen over medium høj varme. Cover grill; kog 7 til 8 minutter, vend en gang, indtil grillmærker vises, og grøntsager er sprøde. Cool 10 minutter. Hak grøntsager, og tilsæt i skål afkølet quinoa; rør for at kombinere.

  • 4

    I den lille skål skal du slå de resterende 2 spsk limejuice, de resterende 3 spsk olie og honningen med piskeris for at gøre dressing. Rør dressing i quinoa-grøntsagsblanding og overfør til fad. Top med ost; pynt med koriander.

Ekspert tip

  • Quinoa er et meget let korn at forberede. Det er vigtigt at skylle quinoa for at fjerne en naturlig pulverlak, der kan have en eftersmag. Denne opskrift bruger mindre væske end de fleste pakkevejledninger, men giver en lysere struktur.
  • Lad rodenden være på, når du skærer dit løg til grillen. Skær hver kil gennem roden, og løgene forbliver bedre sammen, når du griller.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
350
Kalorier fra fedt
170
% Daglig værdi
Total fed
19 g
28%
Mættet fedt
4g
21%
Transfedt
0g
Kolesterol
10 mg
4%
Natrium
980 mg
41%
Kalium
420 mg
12%
Samlet kulhydrat
36g
12%
Kostfibre
4g
17%
Sukker
7g
Protein
10 g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
40%
40%
Calcium
10%
10%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 3 fedt;

Valg af kulhydrat

2 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Gordon Ramsays Mackerel Ceviche with Fennel Salad u0026 Quinoa Salad Recipe (September 2020).