Nye opskrifter

One-Pot Chicken Pad Se Ew

One-Pot Chicken Pad Se Ew

Disse stegt nudler er thailandsk gadefoder på sit fineste (minus den dyre flybillet). Gør dem til den nemme måde med vores one-pot-version, der er klar i en flash med stort set nul oprydning. MERE +MINDRE-

8

oz lige skårne risnudler (fra 16 oz pakke)

1

pakke (20 ounce) udbenede kyllingebryst uden hud, skåret i 1-tommers terninger

6

grønne løg, tyndt skåret på bias, hvide og grønne adskilt

1/2

kop Progresso ™ reduceret natriumkylling bouillon (fra 32-oz karton)

1/4

kop pakket brunt sukker

1

spiseskefuld chili hvidløgssauce

1

spiseskefuld riseddike

1/4

kop friske basilikumblade, tyndt skåret

Skjul billeder

  • 1

    Anbring nudler i en stor skål. Dæk med meget varmt vand. Lad stå 20 til 25 minutter eller indtil blødgjort; dræne.

  • 2

    I mellemtiden opvarmes 2 spiseskefulde olie i middelhøj varme i 5-liters hollandsk ovn. Tilsæt æg; kog 30 til 60 sekunder, omrør konstant, indtil den er kogt igennem. Brug en spids ske til at overføre til en lille skål.

  • 3

    Tilsæt resterende 2 spsk olie til hollandsk ovn. Tilsæt kylling; kog over medium høj varme 4 til 6 minutter uden at bevæge sig, indtil den er brunet på første side. Røre; kog 2 til 4 minutter længere, eller indtil kyllingen ikke længere er lyserød i midten. Brug skåret ske til at overføre til medium skål; sæt til side.

  • 4

    Tilsæt broccoli og grønne løghvider til olie i hollandsk ovn. Kog over medium høj varme 1 til 3 minutter eller indtil den er blødgjort. Rør bouillon, østerssauce, brunt sukker, chili hvidløgssauce, riseddike og sojasovs. Varm til kogning. Rør kylling og nudler i; vende tilbage til kogning og kog 1 til 2 minutter, eller indtil den er opvarmet og saucen er tyk. Rør kogt æg ind. Top med grønne løggrøntsager og basilikum.

Ekspert tip

  • For at få den bedste bruning, skal du klappe kylling tør, før du tilsætter den til varm olie.
  • Lige skårne risnudler findes i de fleste købmandsforretninger. De er lidt bredere end pad Thai nudler. Hvis du ikke kan finde de lige skårne nudler, er pad Thai-nudler en fin erstatning.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
620
Kalorier fra fedt
190
% Daglig værdi
Total fed
22g
33%
Mættet fedt
4 1 / 2g
22%
Transfedt
0g
Kolesterol
180 mg
60%
Natrium
980 mg
41%
Kalium
530 mg
15%
Samlet kulhydrat
67 g
22%
Kostfibre
3g
14%
Sukker
17g
Protein
40 g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
35%
35%
Calcium
10%
10%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

3 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 1 grøntsag; 4 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

4 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Pad see ew noodles.. the litmus test for good Thai cooking - Marions Kitchen (September 2020).