De bedste opskrifter

Slow-Cooker Cheesy Tater Tot Chorizo ​​Hotdish

Slow-Cooker Cheesy Tater Tot Chorizo ​​Hotdish

Det ultimative let familiemåltid, som alle vil elske!MERE +MINDRE-

2

fed hvidløg, hakket eller revet

1

jalapeño, frøet og hakket

1-2 chipotle chili, hakket

8

oz. frossen spinat, optøet og overskydende vand fjernet

1

krukke (12 oz.) marinerede artiskokker, drænet og hakket

8

oz. flødeost, blødgjort

6

oz. Fontina-ost, strimlet

1/2

kop frisk koriander, hakket

Skjul billeder

  • 1

    Sprøjt din langsomt komfur med madlavningsspray. I en stor stegepande, brun chorizo ​​overalt, opdeler kød, mens du går. Tilsæt løg, hvidløg og jalapeno. Fortsæt madlavning i 5 minutter, eller indtil løg er duftende. Rør chipotle chili, spinat artiskokker og en knivspids salt og peber.

  • 2

    Fjern fra varmen og rør flødeost ind.

  • 3

    Tilsæt halvdelen af ​​tater tots i bunden af ​​din langsomt komfur. Sked chorizoblandingen over tater tots. Tilsæt resterende tater tots over chorizo ​​blanding. Tilsæt Fontina-ost. Dæk langsomt komfur og kog i 3 timer på høj eller 5-6 timer på lav.

  • 4

    Serveres med frisk koriander og grønne løg.

Ekspert tip

  • Hvis du ikke har en langsom komfur, skal du bare forvarme ovnen til 350ºF. I stedet for at tilføje tater tots til langsomt komfur, drys dem bare over chorizo ​​og spinatblandingen. Tilsæt osten. Bages i 30-25 minutter, eller indtil osten er smeltet, og tateren er sprød. God fornøjelse!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
1410
Kalorier fra fedt
890
% Daglig værdi
Total fed
99g
152%
Mættet fedt
40 g
198%
Transfedt
9 g
Kolesterol
210 mg
70%
Natrium
3200 mg
133%
Kalium
1590 mg
45%
Samlet kulhydrat
79g
26%
Kostfibre
11g
46%
Sukker
8 g
Protein
50 g
A-vitamin
120%
120%
C-vitamin
30%
30%
Calcium
40%
40%
Jern
25%
25%
Udvekslinger:

3 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 3 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 4 højt fedtkød; 12 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Længst havde jeg ingen idé om, hvad en tater tot hotdish var. Sikker på, jeg havde hørt om det her og der, men aldrig rigtig tænkt på at undersøge, hvad det virkelig var, før min ældre bror nævnte det. Ligesom en 5-årig elsker han tater tots. Men så igen, hvem kunne ikke elske dem ?! Jeg mener, de er ret lækre. I hvert fald, efter at han sagde noget, følte jeg, at det var på tide at lave en hotdish. Typisk består en tater tot hotdish af hakket oksekød, cheddarost og tater tots, men jeg gjorde min lidt anderledes. For det første gjorde jeg min hot fad i en langsom komfur, så da jeg kom hjem, var middagen klar til at gå! Mand, jeg elsker at lave mad med en langsom komfur. To gange lavede jeg min påfyldning med krydret chorizo. Jeg er ikke en stor fan af hakket oksekød, men jeg elsker chorizo! Det har så meget smag. Server med frisk koriander og grønne løg og nyd det!

Se videoen: Slow Cooker Chicken Enchilada Casserole (September 2020).