Usædvanlige opskrifter

Mikrobølgerisotto med skinke, ærter og ost

Mikrobølgerisotto med skinke, ærter og ost

  • Forbered 15 min
  • I alt40 min
  • Portioner 4

Bliv cremet, drømmende risotto uden besværet (eller rodet) med denne killer-mikrobølgeversion, der er gjort endnu mere fantastisk med skinke, ærter og parmesan.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

Ingredienser

1/2

kop finhakket løg

2

fed hvidløg, finhakket

1/4

teskefuld malet sort peber

1

kop ubehandlet kortkornet Arborio-ris

2 1/2

kopper Progresso ™ kylling bouillon (fra 32-oz karton)

1

kop Cascadian Farm ™ frosne økologiske ærter (fra 10 oz. pose)

1/2

kop strimlet parmesanost (2 oz)

Trin

Skjul billeder

  • 1

    I en 2-liters mikrobølgeovn skål anbringes 2 spsk smør, løg, hvidløg og peber. Dæk tæt med plastfolie; mikrobølgeovn på høj 2 til 4 minutter eller indtil løg er blødt. Tilsæt ris; rør for at belægge med smør. Dække over; sæt til side.

  • 2

    Anbring bouillon i en 4-kop mikrobølgemåling. Mikrobølgeovn afdækket på høj 5 minutter eller indtil den er varm. Hæld i risblanding; røre. Dæk tæt med plastfolie; mikrobølgeovn på høj 5 minutter.

  • 3

    Rør blandingen. Dæk tæt; mikrobølgeovn på medium (50%) 12 minutter. Omrør skinke og frosne ærter; kog videre på Medium (50%) 5 til 7 minutter længere, eller indtil risen er øm og væske absorberes.

  • 4

    Omrør de resterende 2 spsk smør og osten. Server straks.

Ekspert tip

  • I stedet for en 2-kvarts skål skal du bruge en 8-kop glas målekop. Det er en god arbejdshest at have i din mikrobølgeovn-værktøjssæt - mål og mikrobølgeovn alt i en beholder.
  • Kan du lide det varmt? Erstat knust rød peberflager til den malede sorte peber.

Ernæringsoplysninger

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
440
Kalorier fra fedt
170
% Daglig værdi
Total fed
19 g
29%
Mættet fedt
11g
54%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
60 mg
20%
Natrium
1330 mg
55%
Kalium
270 mg
8%
Samlet kulhydrat
48 g
16%
Kostfibre
2g
8%
Sukker
3g
Protein
19 g
% Daglig værdi*:
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
20%
20%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

2 1/2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 1 meget magert kød; 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Rosas karbonader med stuvet hvidkål (Oktober 2020).