Seneste opskrifter

Morgenmad Lasagne

Morgenmad Lasagne

Lag på lag pasta, æg og en velsmagende morgenmadspølsesaus.MERE +MINDRE-

SOVS

1

pund rå løs morgenmadspølse

1

(14 oz) kan Muir Glen ™ tomater i tern

Skjul billeder

  • 1

    Lav sauce: Brun pølsen op, og tag den ud af panden. Kog løgene i samme gryde, indtil de er let brune. Tilsæt smør og mel, og rør godt, kog i ca. 2 minutter. Pisk mælken ind og lad den simre. Fjern fra varmen, og tilsæt pølsen tilbage i. Sil de tomater i tern i tønde og rør ind i saucen.

  • 2

    Kog nudlerne i en gryde med kogende vand, indtil de er møre.

  • 3

    I en rund bageplade skal du starte med et tyndt lag sovs efterfulgt af det første lag nudler, derefter lidt mere sauce og alle tre oste.

  • 4

    Knæk og pisk to æg i en lille skål. Forbered en stegepande til at koge æg, der er af samme størrelse som dine runde bagefade. Kog den første ægrunde i kun et par minutter uden at vende, indtil den lige næppe har sat sig på toppen. Overfør ægget til toppen af ​​nudlerne, gentag derefter med et andet lag af alt.

  • 5

    Top med et sidste pastalag og lidt mere ost og sauce og bag ved 400 ° F i ca. 15 minutter.

  • 6

    Du kan gemme dette i køleskabet eller fryseren, men kog pastaen lidt mindre og bages den lidt længere inden servering.

  • 7

    Opskrift giver nok til to 8-tommer bagningsrunder.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
701.3
% Daglig værdi
Total fed
37,9 g
58%
Mættet fedt
17,0 g
85%
Kolesterol
284,4 mg
95%
Natrium
802,4 mg
33%
Kalium
531,0 mg
15%
Samlet kulhydrat
53,6 g
18%
Kostfibre
2,5 g
10%
Sukker
7,8 g
Protein
35,2 g
C-vitamin
3.50%
4%
Calcium
35.60%
36%
Jern
15.30%
15%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Når din familie overnatter i ferien, er det vigtigt at spise en unik morgenmad, der bruger minimale retter og kan laves natten før og færdig i ovnen næste morgen. Hvis du ikke har denne type morgenmad klar til brug, kan du pludselig blive en ordre-kok, der gør alle æg til deres nøjagtige personlige specifikationer. Nå, jeg er her for at fortælle dig, at denne morgenmads-lasagne er den morgenmad, du har brug for! Familien kan måske finde det underligt i starten at spise lasagne til morgenmad, men denne skål er fyldt med den dovne weekend-store morgenmadssmag, som folk ønsker denne årstid. Den eneste ulempe: Folk ønsker måske at blive der hjemme oftere. En dejlig ahorn morgenmadspølse hjælper denne pasta med at smage mere som morgenmad og en hurtig roux med mel og smør giver denne pølsesaus den perfekte tekstur. Efter dette kom ud af ovn var det smertefuldt at ikke spise det med det samme. Tid til at hælde en mimosa og nyd!

Se videoen: NY Beef Wellington. Forbedret til perfektion efter +1000 stk. Jacob Jørgsholm (September 2020).