De bedste opskrifter

Gnocchi Mac og ost

Gnocchi Mac og ost

Denne voksne version af din barndomsfavorit er uimodståelig osteagtig - nøjagtigt hvordan mac og ost skal være, men vi tog det op i et hak (duh!) Med cremede lommer med kartoffelmos omrørt i den cremede sauce og en smørret brødkrummestop til lav denne geniale gryderet i gnocchi-stil.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso brødkrummer

1/2

kop Progresso ™ almindelige panko sprøde brødkrummer

2

pakker (16 ounce hver) ubehandlede gnocchi

1/2

kop kraftig flødeskum

1

fed hvidløg, finhakket

3

spiseskefulde Gold Medal ™ mel til alle formål

1

kop strimlet fontinaost (4 oz)

1

kop strimlet hvid cheddarost (4 oz)

1/2

kop strimlet parmesanost (2 oz)

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt 8-tommers (2-quart) glas bageplade med madlavningsspray.

  • 2

    Smelt 2 spiseskefulde smør i 8-tommer nonstick stegepande over medium varme. Rør i brødkrummer; kog 6 til 8 minutter, omrør konstant, indtil den er gyldenbrun. Fjern fra stegepande; sæt til side.

  • 3

    Kog og dræn gnocchi som anvist på pakken. I mellemtiden blandes mælk og flødeskum i 2-kop glas målekop. Smelt de resterende 2 spsk smør i lav hollandsk ovn med 4 liter eller større. Tilsæt hvidløg; kog ca. 30 sekunder, omrør ofte. Rør mel og salt ind, indtil det er glat. Forøg varmen til medium; kog og rør, indtil blandingen er glat og boblende. Rør gradvist mælkeblandingen ind. Varm til kogning under konstant omrøring. Kog og rør 1 minut; reducer varmen til medium. Rør fontina, cheddar og 1/4 kop strimlet parmesan i. Kog indtil smeltet, omrør lejlighedsvis. Rør gnocchi i ostesauce. Fjern fra varmen. Hæld blandingen i bagepladen. Drys brødkrummer og resterende 1/4 kop strimlet parmesan over pastablandingen.

  • 4

    Bages 20 til 25 minutter eller indtil boblende rundt om kanterne og osten er smeltet.

Ekspert tip

  • For en anden smag, prøv al fontina eller al hvid cheddarost med parmesan i denne opskrift.
  • Premade gnocchi findes i pastaafdelingen i købmanden.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
480
Kalorier fra fedt
210
% Daglig værdi
Total fed
23g
36%
Mættet fedt
14g
70%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
70 mg
23%
Natrium
970 mg
40%
Kalium
90 mg
3%
Samlet kulhydrat
52 g
17%
Kostfibre
3g
12%
Sukker
3g
Protein
16g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
35%
35%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

3 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1 fedt med højt fedtindhold 2 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

3 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Basis grøntsagsgryde med variationer. Meal prep aftensmad. Emma Martiny (September 2020).