Usædvanlige opskrifter

Mini Butternut Squash Polenta Bites

Mini Butternut Squash Polenta Bites

Søde 'n' velsmagende små efterårssmagede appetitvækkere lavet med butternut squash og kikærter polenta. Tilpasset fra Food NetworkMERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

1

gul eller hvid løg, hakket

2

teskefulde hakket hvidløg

2

kopper Progresso ™ kikærter, drænet og skyllet

8

kopper Progresso ™ kylling bouillon (eller vand)

Salt og peber efter smag

1

butternut squash, skrællet, frøet og terninger

Skjul billeder

  • 1

    Varm olie i en stor gryde over medium varme. Tilsæt hakket løg og hvidløg; kog 5 minutter, indtil det er blødgjort.

  • 2

    Tilsæt kikærter, bouillon (eller vand) og salt og peber efter smag. Kog 10 til 15 minutter, indtil kikærter er blødgjort.

  • 3

    Brug en nedsænkningsblander eller en almindelig blender til at blande blandingen (i partier, om nødvendigt), indtil den er glat. Kog.

  • 4

    Pisk langsomt polenta ind. Sænk varmen til medium. Rør polenta konstant 15 til 20 minutter, indtil den er meget tyk, ligesom budding. Når det er kogt, hældes det i et let smurt rimmet bageplade; spredes jævnt med en spatel.

  • 5

    Dæk med folie og afkøles i 2 til 3 timer, indtil den er kølet og sæt.

  • 6

    I mellemtiden opvarmes ovnen til 400 ° F. Kast skåret squash med olivenolie, salt og peber. Steg indtil det er blødt, ca. 30 minutter, omrør lejlighedsvis.

  • 7

    Brug en cookie cutter til at skære polenta i 2 til 3 tommer diske (eller skær dem i firkanter). Placer skiver på et let smurt bageplade. Børst toppe let med olivenolie. Bages indtil gyldenbrun på toppen og let sprød, ca. 30 til 40 minutter.

  • 8

    Top polenta skiver med squash og en kvist rosmarin.

  • 9

    Tilpasset fra Food Network

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Gå til side, kogeboller med langsom komfur. Der er en ny forretter i da house, og dens navn er Mini Butternut Squash Polenta Bites.

    Disse søde 'n' velsmagende små appetitvækkere vil helt sikkert forny dit kedelige munchiesbord ved din næste efterårsfest. En sprød, toasty kikærter polenta kage fungerer som det køretøj, hvormed ristet butternut squash og frisk rosmarin kommer ind i din spiserør, og det hele smager som noget, du ønsker du vidste om for længe siden, så du kunne spise mere af det. De tager lidt tid, og de tager lidt kærlighed at lave, men du vil ikke fortryde et minut af det - og dine gæster vil være åh-så-glade for, at du heller ikke gjorde det.

    Ingen fortrydelser! Lad os lave nogle smarte appies!

    En del af bunden af ​​denne forretter er lavet med kikærter for ekstra smag og struktur. Bare lidt mindre end to dåser Progresso kikærter gør tricket for denne opskrift.

    I en stor gryde koges hakket løg og hvidløg i olie, indtil det er blødgjort, og tilsæt derefter kikærterne, lidt vand eller Progresso kylling bouillon og salt og peber efter smag. Kog indtil kikærterne er bløde.

    Bland alt, indtil det er pænt og glat, og kog derefter blandingen.

    Pisk langsomt lidt polenta ind, og reducer derefter varmen. Kog polenta blandingen, omrør ofte, indtil supah tyk, ligesom majs budding.

    Spred tingene i et jævnt lag på et kantet, let smurt bageplade. Dæk og afkøles i køleskabet et par timer, indtil det er sat.

    I mellemtiden skal du stege en butternut squash, indtil den er flot og blød og ristet.

    Skær den kølede polenta i små skiver, og læg derefter skiverne på et rent, let smurt bageplade. Børst toppen af ​​hver skive med en smule olivenolie.

    Bag skiverne, indtil de er gyldenbrune og ristede på toppen, og top dem derefter med den ristede butternut squash.

    Top bidene med kvist frisk rosmarin, og server.

    Undskyld, grøntsager og dip - du har ikke noget på disse søde 'n' velsmagende små bid!

    Hvis du har brug for Stephanie (også kaldet Girl Versus Dough, vil hun være ved forretterbordet og nedbryde omkring en bazillion af disse bid. Tjek Stephanie's Tablespoon-medlemsprofil og bliv ved med at tjekke tilbage for sine egne personlige opskrifter på Tablespoon!

Se videoen: How to Plant Squash. Useful Knowledge (September 2020).