Seneste opskrifter

Dobbelt Citrus Cupcakes

Dobbelt Citrus Cupcakes

  • Forbered 10 min
  • I alt18 min
  • Portioner24

Vi tog Betty Crocker ™ Super Moist ™ citronkageblanding og bagte den med appelsinjuice for at skabe disse perfekt petite bid af foråret. Top dem i din yndlingsglasur og nyd sæsonens lysstyrke.MERE +MINDRE-

ByBuns i min ovn

Opdateret 9. april 2020

Ingredienser

1

æske Betty Crocker ™ Super Moist ™ citronkageblanding

Hvid frosting, til topping cupcakes

Mini-appelsiner til pynt

Trin

Skjul billeder

  • 1

    Forbered kagedej i henhold til pakkens instruktioner, og udskift vandet med appelsinsaft.

  • 3

    Når cupcakes er kølige, rør frostingen ovenpå.

  • 4

    Pynt med stykker krøllet appelsinskal eller segmenter af appelsinen.

Ekspert tip

  • For at gøre appelsinskal garnering skal du forsigtigt fjerne en tynd strimmel skræl fra appelsinen med en parringskniv. Rul skrælen stramt og klem mellem fingrene i et par sekunder for at hjælpe den med at holde formen. Placer oven på frostingen.
  • Alternativt kan du pynt disse citrus cupcakes i en let drys af appelsin eller citronskal.
  • Brug altid muffinsformede liners, når du laver cupcakes for nem rengøring!

Ernæringsoplysninger

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
200
Kalorier fra fedt
80
% Daglig værdi
Total fed
9 g
13%
Mættet fedt
2g
10%
Transfedt
1 g
Kolesterol
25 mg
8%
Natrium
180 mg
8%
Kalium
45 mg
1%
Samlet kulhydrat
30 g
10%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
21g
Protein
1 g
% Daglig værdi*:
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
4%
4%
Jern
2%
2%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 2 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Lemon Cup Cakes (Oktober 2020).