Traditionelle opskrifter

Copycat Red Lobster ™ Cheddar Bay-kiks

Copycat Red Lobster ™ Cheddar Bay-kiks

Disse Copycat Red Lobster ™ Cheddar Bay-kiks vil ændre din verden! Lær hvordan du laver dine yndlingskiks derhjemme!MERE +MINDRE-

1

spiseskefuld bagepulver

1

spiseskefuld granuleret sukker

1

spiseskefuld hvidløgspulver

1

pind (8 spsk), usaltet smør, smeltet

8

oz strimlet mild cheddarost

1/2

teskefuld tørret persille

1/2

pind (4 spsk) usaltet smør, smeltet

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 400 ° F.Før et bageplade med pergamentpapir.

  • 2

    Kombiner mel, bagepulver, sukker, hvidløgspulver og 1/2 tsk salt i en stor blandeskål.

  • 3

    Tilsæt 1 smeltet smør, mælk og cheddarost. Bland indtil bare kombineret, pas på ikke at blande for meget.

  • 4

    Slip dyngende spiseskefulde dej på tilberedt bageplade. Bages i 10-12 minutter eller indtil kiks er gyldenbrune.

  • 5

    Bland i mellemtiden det resterende smør med det resterende salt og persille.

  • 6

    Når kiksene kommer ud af ovnen, børstes persiljesmør over de varme kiks. Tjene!

Ekspert tip

  • For en sød version, prøv at tilføje en smule honning til smørret.
  • For at fryse skal du placere kiksene i en frysesikker pose og fryse i op til 3 måneder. Optø natten over på disken og varm i mikrobølgeovnen.
  • Tilpasset fra The Slow Roasted Italian

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
170
Kalorier fra fedt
140
% Daglig værdi
Total fed
16g
24%
Mættet fedt
10 g
49%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
45 mg
15%
Natrium
280 mg
12%
Kalium
50 mg
1%
Samlet kulhydrat
3g
1%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
2g
Protein
4g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
20%
20%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Disse kiks er ikke kun lækre, de er ærligt talt nemmere end at købe dem fra restauranten. OG - tør jeg sige - de smager endda bedre! (Tilpasset fra The Slow Roasted Italian.) Med ingredienser, du sandsynligvis allerede har i dit spisekammer, og i 20 minutter kan du have disse lækre kiks klar til middag. Seriøst, de er så hurtige og lette. Dine folk vil falde hårdt for disse kiks, og jeg har en fornemmelse af, at de vil være din nye opskrift til brødmiddage og sammenkomster. JA.Jeg serverede dem varme med lidt ekstra smør - og min familie glemte næsten resten af ​​måltidet. Disse kiks stjal stort set rampelyset. Som jeg sagde, de er så gode. Okay, så her er hvad du har brug for - det er simpelt. Mel, bagepulver, sukker, hvidløgspulver, salt, smør, mælk og tørret persille. Se? Simpel! For en sød version, prøv at tilføje en smule honning til smørret. For at fryse skal du placere kiksene i en frysesikker pose og fryse i op til 3 måneder. Optø natten over på disken og varm i mikrobølgeovnen. Når kiksene kommer ud af ovnen, børstes de med smør. Spis varmt!

Se videoen: Red Lobsters Cheddar Bay Biscuits: Copycat Kitchen (Oktober 2020).