Seneste opskrifter

Creamy Slow-Cooker Chicken Tortillas

Creamy Slow-Cooker Chicken Tortillas

Kast dette lette familiemåltid i langsomt komfur og lav en lækker sommermad - uden varmt køkken!MERE +MINDRE-

4

udbenede kyllingebryst uden hud

1

(1 oz.) Pakke ranch salatdressing og krydderiblanding

1

(1 ounce) pakke Old El Paso ™ taco krydderiblanding

1

(14 oz.) Kan sorte bønner skylles og drænes

1

(15 oz.) Kan gul majs

1

(4 oz.) Kan Old El Paso ™ grønne chili i terninger

1

(8 oz.) Pakke flødeost

1/4

kop koriander, hakket

8

Gamle El Paso ™ -mortortillas, opvarmet

Skjul billeder

  • 1

    I skålen med en langsom komfur på 6-8 liter kombineres kylling, ranch mix, Old El Paso ™ taco krydderier, sorte bønner, majs, grønne chili og flødeost. Giv alt lidt omrøring, dæk og kog på lav i 6 timer eller på høj i 4 timer.

  • 2

    Når kyllingen er færdig med at lave mad, strimler du kødet og smider den med sauce i langsomt komfuret. Dernæst tilsæt koriander og server den strimlede kylling over opvarmede tortillas.

Ekspert tip

  • For at gøre dette super krydret, prøv at bruge Old El Paso ™ Spicy Taco Seasoning.
  • Dette er også lækkert serveret med en side af ris!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Hvad er bedre end lidt mexicansk mad på en varm sommernat?

    Alt hvad du behøver er nogle seje margaritas, guacamole og et rigtig godt mexicansk-inspireret måltid. Fortrinsvis en, der er hurtig og nem og ikke vil varme dit køkken op, har jeg ret?

    Det er her slow-cookeren kommer i spil. Jeg elsker, elsker, elsker at bruge langsomt komfur i køkkenet i sommermånederne! Det er min foretrukne måde at lave mad til en menneskemængde uden at opvarme køkkenet til en gazilion-grad - og med meget lidt rod.

    Den cremede langsomt komfur kylling serveret i varme Old El Paso ™ tortillas kunne ikke være lettere eller mere lækker. Du har bare brug for nogle enkle pantry-hæfteklammer, en langsom komfur og et par timer for at lade kyllingen koge til perfektion. Når det er gjort, har du den bedste cremede mexicanske kylling! Nej virkelig, det bedste!

    Okay, så tag dine ingredienser.

    I skålen med en langsom komfur på 6-8 liter kombineres kylling, ranchblanding, Old El Paso ™ Taco-krydderier, sorte bønner, majs, grønne chili og flødeost. Giv alt lidt omrøring, dæk til og kog på lav i 6 timer eller på høj til 4.

    Når kyllingen er færdig med at lave mad, strimler du kødet og smider den med saucen i langsomt komfuret. Tilsæt koriander.

    Server den strimlede kylling over opvarmede tortillas. God fornøjelse!

Se videoen: Crockpot Enchilada Casserole (September 2020).