Seneste opskrifter

Instant Pot ™ koreanske oksekødtaco

Instant Pot ™ koreanske oksekødtaco

Oksekød op med taco-aften med disse koreanske tacos i food truck-stil, lavet på få minutter takket være Instant Pot ™. Den skønne Sriracha-slaw stablet ovenpå giver den helt rigtige mængde varme og knas, mens Old El Paso ™ Soft Tortilla Bowls gør disse håndholdte festvenlige.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

2

lb trimmet udbenet oksefilet, skåret i 1-tommers terninger

1

teskefuld ristet sesamolie

1

spiseskefuld vegetabilsk olie

3/4

kop Progresso ™ bouillon med oksekødssmag (fra 32-oz karton)

2

spiseskefulde pakket brunt sukker

1

spiseskefuld finhakket hvidløg

1

spiseskefuld ingefærede

1

mellemstærkt grønt æble, skrællet, kernet og hakket

1

spiseskefuld Sriracha sauce

1

pakke (10 oz) strimlet kål (ca. 4 kopper)

2

spiseskefulde grønne løg i skiver

1

pakke Old El Paso ™ Soft Tortilla Bowls (8 både), opvarmet som anvist på pakken

3

spiseskefulde korianderblade

Skjul billeder

  • 1

    Kast i oksekød med medium sesamolie, salt og peber.

  • 2

    Sprøjt 6-kvart Instant Pot ™ -indsats med madlavningsspray. Vælg SAUTE; juster til normal. Tilsæt vegetabilsk olie for at indsætte. Tilsæt oksekød i 2 portioner; kog 2 til 4 minutter på første side, indtil den er brunet. Tur; kog 2 til 4 minutter længere på anden side eller indtil brunet. Vælg ANNULLER.

  • 3

    Tilsæt bouillon, appelsinjuice, sojasovs, brunt sukker, hvidløg, ingefærede og brunet oksekød for at indsætte. Tilsæt æble oven på oksekød. Sikkert låg indstil trykventil til TÆTNING. Vælg MANUAL; kog under højt tryk 45 minutter. Vælg ANNULLER. Indstil trykventil til VENTING til hurtigudløsertryk.

  • 4

    Strimlet oksekød og kast med 1/2 kop madlavningsvæske. Kassér den resterende kogevæske.

  • 5

    I mellemtiden blandes mayonnaise, limejuice og Sriracha sauce i medium skål. Tilsæt kål og grønne løg; kast med en tang for at blande.

  • 6

    For at servere skal du opdele oksekød blandt tortillas og efterlade den resterende væske i skålen. top med Sriracha slaw. Pynt med koriander.

Ekspert tip

  • Du kan erstatte mørbrad med 2 lb oksekødchuckesteg.
  • Et Granny Smith-æble er et godt valg til denne opskrift.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
380
Kalorier fra fedt
170
% Daglig værdi
Total fed
19 g
30%
Mættet fedt
4 1 / 2g
22%
Transfedt
0g
Kolesterol
70 mg
23%
Natrium
1020 mg
43%
Kalium
470 mg
14%
Samlet kulhydrat
23g
8%
Kostfibre
1 g
6%
Sukker
8g
Protein
27g
A-vitamin
4%
4%
C-vitamin
15%
15%
Calcium
6%
6%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 3 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Instant Pot Pork Tenderloin. Keto-Friendly (September 2020).