Lucky Bowls

Du skal spise sorte øjne til nytår, og der er ingen bedre måde at spise dem på end i en stor skål med braised collard greener og svinekoteletter.MERE +MINDRE-

Opdateret 4. oktober 2017

1

stor flok collard greener

1

dåse (15 oz) tomater i tern

Skjul billeder

  • 1

    Blød sorte øjne i blød i henhold til pakningen i koldt vand natten over.

  • 2

    Når du er klar til at lave mad, skal du koge en stor gryde med vand. Krydre vand med en stor knivspids kosher salt og et par laurbærblade. Tilsæt sorte øjne og lad dem simre, indtil de er ømme, ca. 30 minutter.

  • 3

    Hak collard greener groft og blancher i kogende vand i 60 sekunder. Tøm og sæt til side til senere.

  • 4

    Sæt svinekoteletter med kosher salt og sort peber godt på begge sider.

  • 5

    Opvarm olivenolie i en stor, tung, ovnfast pande over medium varmehøj varme. Når det er varmt, tilsæt svinekoteletter og sår i 4 minutter pr. Side. Forvarm også ovnen til 350 ° F.

  • 6

    Fjern svinekoteletter. Tilsæt ternede løg i en stor gryde og vend varmen ned til medium. Kog i et minut, indtil løg blødgør. Tilsæt tomater og kyllingelager til gryden og krydre med en knivspids salt, peber og rød peberflager.

  • 7

    Tilsæt collard greener til gryden og tilsæt svinekoteletter tilbage i. Nestle koteletter ned i vegetabilsk blanding. Tilsæt gryden til ovnen, ikke afdækket, og lad den smøre i 15 minutter.

  • 8

    Fjern gryden fra ovnen og lad den køle af i et par minutter. Fjern derefter svinekoteletter og skær dem i strimler.

  • 9

    Slev sorte øjne i nogle skåle. Sked også noget af kogevæsken i. Top ærter med collard greener, løg og tomater og et par strimler svinekød. Pynt skåle med hakkede forårsløg og server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Da jeg voksede op, var min familie ikke meget for traditioner - og de var bestemt ikke overtroiske. Alt dette ændrede sig dog første januar hvert år, da verden stoppede, så vi kunne spise sorte øjne. De skulle give dig held og lykke i hele året, og jeg regnede altid med, at det var et skud værd. Selvom rygtet ikke er sandt, får du i det mindste et godt måltid ud af aftalen! Mange opskrifter med sortøjede ærter involverer en stor gryde med suppe eller gryderet, men jeg kan godt lide at opdele ingredienserne lidt . My Good Luck Bowls har sorte øjne (selvfølgelig) sammen med braiserede svinekoteletter og collard greener. Den er perfekt til et koldt nytårsmåltid. Ærter med sorte øjne er faktisk en bælgfrugt, ligesom bønner, hvilket betyder, at de bedst koges ved at lade dem natten over i koldt vand. Inden du lægger dem i blød, skal du sørge for at kigge igennem dem og kontrollere, om der er små småsten. Nogle gange vil der være snavs eller småsten inde i ærterne - det er bare ikke en god måde at starte det nye år på! Og hvis du har kort tid, vil de fleste sorte øjne have en hurtig blødningsmetode på pakken, hvis du ikke havde planer om det. Når du er klar til at servere, sked nogle sorte øjne i hver skål. Tilsæt et par skefulde kogevæske fra ærterne, og top skålen med nogle collardgrøntsager, et par strimler svinekød og nogle hakkede løgskæg. Jeg er ikke sikker på, om jeg tror på held og lykke, men jeg tager noget undskyldning for at spise dette måltid!

Se videoen: BALI Surf at Green Bowl 6ft swell, lucky February! (September 2020).