Traditionelle opskrifter

Sweet Chili Marinade

Sweet Chili Marinade

En let og enkel marinade, der fungerer godt med kylling, svinekød, rejer eller tofu.MERE +MINDRE-

Opdateret 23. juli 2018

2

spiseskefulde ingefær, hakket

1/2

kop sød chilisauce

Skjul billeder

  • 1

    Hak hvidløg og ingefær og pisk sammen med andre ingredienser. Mariner kylling, svinekød, rejer eller tofu i mindst en time (eller natten over).

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Vi ved, hvor begejstret du skal være for at piske op denne søde, krydrede marinade og lægge den på absolut alt, men inden du begynder, troede vi, at vi ville give et par marinerende tip. For det første fungerer rustfrit stål og glasbeholdere fint til marinering, men når du forbereder denne søde chili-marinade, foreslår vi at smide alt i en genlukkelig plastpose. På denne måde kan marinaden fordeles jævnt, og plastikposer rydder op. Jo længere du marinerer dit kød, jo mere ømt bliver det, men vi foreslår ikke marinering det længere end 24 timer, ellers kan kødet blive sejt. Til sidst skal du altid marinere i køleskabet for at sikre friskhed. Det er det! Snart bliver du en marinerende professionel, klar til at tage vores andre enkle hjemmelavede saucer og krydderier på.

Se videoen: How to make Chilli Sauce! Jamie Oliver (September 2020).