Usædvanlige opskrifter

Easy Root Beer BBQ kødboller

Easy Root Beer BBQ kødboller

Er du ikke altid behageligt overrasket, når du møder op til en fest, og der er en langsom komfur fuld af varme, lækre kødboller? Bliv bringer af glæde ved dit næste møde med dette spændende spin på den klassiske cocktailparty-favorit. Du tænker måske ikke på rodøl, når du tænker på oksekød, men denne opskrift får dig til at tænke igen.MERE +MINDRE-

Kødboller (eller bare brug købt butik):

3

habaneros, hakket (frø valgfrit afhængigt af ønsket varmeniveau)

1/4

kop revet parmesanost

Skjul billeder

  • 1

    Bland alle kødboldingredienserne i en skål. Form dine kødboller og læg dem på en arkbakke. Broil til brun, ca. 7 minutter. Vend dem og broil 5 minutter mere, eller indtil de er brune og kogte igennem.

  • 2

    Tilsæt rodølet i en gryde og lad det simre let i ca. 20 minutter, indtil det er reduceret og bliver let sirupagtigt. Tilsæt BBQ-sauce.

  • 3

    Tilsæt de varme kødboller, og rør godt.

  • 4

    Lad det simre i ca. 10 minutter og server.

Ekspert tip

  • For en hurtigere og lettere metode, brug din foretrukne butik købte kødboller.
  • Du kan også holde kødboller med saucen i en langsom komfur på lav, indtil den er klar til servering såvel som at holde den varm. Se fugtighedsniveauerne og tilsæt lidt vand, hvis det er nødvendigt.
  • Når du fremstiller disse kødboller, er det vigtigt at vælge din BBQ-sauce omhyggeligt. Mange saucer har sukker eller majssirup som den første ingrediens. Dette er fint til grillning af lidt kylling, men der vil allerede være meget sødme fra rodølen, så undgå saucer, der er alt for søde. Find en der har tomat eller eddike som den første ingrediens - bonus, hvis det er krydret at afbalancere det søde i rodølssmagene.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
90
Kalorier fra fedt
30
% Daglig værdi
Total fed
3 1 / 2g
5%
Mættet fedt
1 1 / 2g
7%
Transfedt
0g
Kolesterol
25 mg
8%
Natrium
190 mg
8%
Kalium
85 mg
2%
Samlet kulhydrat
10 g
3%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
8 g
Protein
5g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
4%
4%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 1 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Disse lette grillkødboller er et forretter-must til enhver fest! Glaserede kødboller er altid et hit på cocktailfester, og denne nemme rootøl-version sætter et spændende nyt spin på den klassiske skål. Rodøl bruges i stedet for den druejelly, der almindeligvis findes i lignende opskrifter, og den tilføjer en helt ny dimension og smag til festen.

Se videoen: Root Beer Spritzed Spare Ribs (September 2020).