Nye opskrifter

Cheesesteak halvmåne lommer

Cheesesteak halvmåne lommer

Lækre bøf- og peberfyldte halvmåne ruller med en hurtig ostedypsauce fra bunden.MERE +MINDRE-

Opdateret 4. oktober 2017

Lav med

Pillsbury halvmåner

Halvmåne lommer

8

ounce mørbrad bøf, tyndt skåret

1/2

rød peber, skåret tyndt

1/2

grøn peber, skåret tyndt

1/2

lille rødløg, skåret tyndt

Salt og peber efter smag

1

dåse (8 oz) Pillsbury ™ kølede halvmåne ruller

Ostesauce

1

spiseskefuld usaltet smør

1

spiseskefuld mel til alle formål

8

oz Monterey Jack ost

Salt og peber efter smag

Skjul billeder

  • 1

    Skær bøf, peber og løg i tynde strimler. Tilsæt olivenolie i en stor stegepande over medium høj varme. Når olien er varm, tilsæt bøf og sår i ca. 1 minut pr. Side. Bøffen koges meget hurtigt.

  • 2

    Fjern bøf fra stegepanden og tilsæt peber og løg. Sæt med salt og peber og kog i et par minutter, indtil grøntsagerne blødgør. Fjern fra varmen og lad afkøle, så du kan håndtere dem.

  • 3

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Arbejd med et halvmåne stykke ad gangen, stab på nogle bøffer og peberfrugter nær den bredeste ende af rullen. Rul derefter dejen i en tæt lomme. Det er okay, hvis noget af fyldet stikker enderne ud. Læg cheesesteak-lommen på et bageplade foret med pergamentpapir. Gentag, indtil du har brugt alle dine halvmåne ruller.

  • 4

    Bages i 13-15 minutter (lidt længere end pakkeinstruktionerne), indtil ruller er gyldenbrune. Fjern og lad afkøle lidt.

  • 5

    Mens cheesesteak-lommer bager, lav ostesauce ved at piske smør og mel over svag varme i en lille gryde. Når roux bliver en lysebrun farve, pisk langsomt mælk op for at danne en sauce. Lad sauce tykne lidt, når den opvarmes, omrør konstant, og tilsæt derefter revet ost. Sæt ostesauce med salt og peber, og hold den varm på meget lav varme. Server bagt cheesesteak halvmåne lommer med ostesauce på siden.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Opskåret mørbrad, peberfrugt og løg pakket i lækker dej med en ostesauce! Åh, den halvmåne rulle! Det teleporterer mig tilbage til min barndom. Jeg kan huske så mange måltider serveret med en side af ruller, så mange faktisk, at jeg sjældent bruger dem som egentlige ruller i disse dage. Gå figur! I stedet bruger jeg dem på nye og kreative måder. De er en bestemt genvej til så mange opskrifter. Disse cheesesteak halvmåne lommer er det perfekte eksempel. Relativt hurtig at lave, og du kan lave et måltid ud af dem med en sidesalat eller servere dem som appetitvækkere! Når cheesesteak-lommerne er færdige med at bage, serveres dem med ostesauce, mens de stadig er varme.

Se videoen: I Made Real PHILLY CHEESESTEAK Better! So Easy. Guga Foods (September 2020).