Seneste opskrifter

Koreansk stegt kylling

Koreansk stegt kylling

Denne introduktion til stegeovnens stegning bruger kyllingeanbud, så du kan servere som det er til en sprød, sprød forretter eller med kimchi-toppet ris til en ægte koreansk stegt kyllingemiddag.MERE +MINDRE-

Sovs

1/2

kop Annie's ™ Naturals økologisk sød og krydret BBQ-sauce (fra 12-oz flaske)

1

spiseskefuld ristet sesamolie

Kylling

3/4

kop Guldmedalje ™ universalmel

1

spiseskefuld malet ingefær

1

spiseskefuld hvidløgspulver

2

pakker (14 oz hver) ubreadede kyllingebud

Skjul billeder

  • 1

    Bland sauce ingredienser i en lille skål. Anbring halvdelen af ​​saucen i en lille serveringsskål til neddypning. sæt til side.

  • 2

    Linie cookie ark med papirhåndklæder. Placer 1/4 kop mel i medium skål. Slå æg og 2 spsk sojasovs i en lille skål. I den store skål omrøres resterende 1/2 kop mel, majsstivelse, ingefær, hvidløgspulver og salt.

  • 3

    Tilsæt kyllingebud i mellemstor skål med mel og kast til pels; ryste overskydende mel af. Tilsæt kylling til ægblandingen, tilsæt derefter mel og majsstivelsesblanding; kaste til frakke. Kassér de resterende paneringsingredienser.

  • 4

    I 12-tommers stegepande opvarmes vegetabilsk olie over medium høj varme, indtil den er varm. Reducer varmen til medium. Kog kylling i to portioner i olie 5 til 7 minutter, drej en gang, indtil kylling ikke længere er lyserød i midten. Overfør kylling til cookie ark.

  • 5

    Mens kylling stadig er varm, børstes toppe med resterende sauce. Drys straks sesamfrø over. Serveres med reserveret sauce til dypning.

Ekspert tip

  • For at opnå de bedste resultater skal du lade olie blive varm igen mellem batches.
  • Brug for lidt grønt? Traditionel koreansk stegt kylling er ofte toppet med tyndt skiver grønne løg. Drys eventuelt noget på kyllingen efter børstning med saucen.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
480
Kalorier fra fedt
240
% Daglig værdi
Total fed
27g
41%
Mættet fedt
5g
24%
Transfedt
0g
Kolesterol
115 mg
38%
Natrium
820 mg
34%
Kalium
340 mg
10%
Samlet kulhydrat
26 g
9%
Kostfibre
1 g
7%
Sukker
6g
Protein
34g
A-vitamin
4%
4%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
2%
2%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 4 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 5 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: 치킨은 살 안쪄요. 살은 내가 쪄요. 경주 중앙시장 오복닭집 마늘통닭 (September 2020).