Seneste opskrifter

Kanel sukker Pull-Apart Muffins

Kanel sukker Pull-Apart Muffins

Lag af buttery kanel sukker godhed pakket i en muffin.MERE +MINDRE-

1

dåse (11 oz) Pillsbury ™ kølet fransk brød

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F og spray en muffinsform med madlavningsspray.

  • 2

    I en stegepande brunes smøret over medium-lav varme i ca. 5 minutter. Smørret får en karamelfarve og lugter nutty. (Se det omhyggeligt, fordi det hurtigt kan gå fra brunet til brændt.) Sæt det til side for at afkøle.

  • 3

    I en lille skål kombineres sukker, kanel og muskatnød. Afsæt til senere.

  • 4

    Åbn brøddejen og læg den på et skærebræt. Brug en skarp kniv til at lave en lille slids for at røre dejen i midten af ​​rullen, så der er to lige store sektioner. Derefter scorer hvert afsnit igen i midten. Gentag, hvor sektioner scorer halvvejs, indtil du har 31 spalter i dejen. Brug en meget skarp savtakket kniv til at skære dejen i skiver ved hjælp af disse punkter som guider.

  • 5

    Læg alle skiverne på et stort ark voks eller pergamentpapir, og flad dem med en kagerulle. Børst hver skive dej med det smeltede smør. Dyp smørede skiver i kanelsukkerblandingen. Tilsæt eventuelt resterende smør- og sukkerblanding til den tilberedte muffinsform.

  • 6

    Stak 5-6 stykker dej oven på hinanden. Skær hver stak i to, og læg begge sektioner, der er skåret nedad, i en muffinsform. Gentag med resterende dej, indtil alle kopper af muffinsformen er fyldt.

  • 7

    Anbring muffinsform på et stort rimmet kiksark for at fange sukker eller smøroverløb. Bages 20-25 minutter eller indtil gyldenbrun. Lad boller køle af i 10 minutter i gryden og nyd derefter!

  • 8

    Lidt tilpasset fra Cinnamon Sugar Pull Apart Muffins

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
306.6
% Daglig værdi
Total fed
10,4 g
16%
Mættet fedt
5,5 g
27%
Kolesterol
20,3 mg
7%
Natrium
359,3 mg
15%
Kalium
75,9 mg
2%
Samlet kulhydrat
48,4 g
16%
Kostfibre
2,2 g
9%
Sukker
16,8 g
Protein
5,5 g
C-vitamin
0%
0%
Calcium
6.40%
6%
Jern
9.70%
10%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Ligesom dit yndlings søde udtrækkelige brød har disse individuelle muffins lag med buttery kanelsukker til at skrælle af og nippe til dit hjerte indhold. Søndag morgen er lidt mindre tempoet her - den eneste morgen i ugen, som jeg faktisk har tid at forkæle sig med en morgenmad udover korn. Så jeg tænkte, hvorfor ikke prøve disse kanel sukker Pull-Apart muffins til en søndag morgen godbid? En af livets største fornøjelser er at trække varmt brød fra hinanden. Mmm ... disse boller har lag varmt smørbrød drysset med en kanelsukkerblanding. Hver muffin har indviklede lag, der bare beder om at blive fortæret. Du kan helt lave din egen brøddej til at starte. Men hvorfor? Jeg brugte en pakke med kølet fransk brøddej fra Pillsbury til at starte disse muffins hurtigt og nemt. Efter at de har bagt har du lag og lag kanelsukkerbrød alt sammen i en lille muffin. Det er virkelig svært at spise bare en!
  • Prøv nogle af disse opskrifter en søndag morgen - eller en hvilken som helst morgen - for at varme op og starte dagen rigtigt.

Se videoen: How to make the best Cinnamon Pull-apart muffins!! (September 2020).