De bedste opskrifter

Caramel Apple Pie Moonshine Jello Shots

Caramel Apple Pie Moonshine Jello Shots

Dine yndlingsfaldsmag i en sprød bid!MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

1

kop æblejuice eller æblecider

1

spiseskefuld karamel sauce

2

konvolutter (5 teskefulde) ikke-aromatiseret gelatine

1

kop æbletærte med måneskin

Flødeskum og ekstra karamelsovs til påfyldning

Skjul billeder

  • 1

    Tilsæt æblejuice (eller cider) i en mellemstor gryde. Tilsæt karamelsauce og visp indtil blanding.

  • 2

    Drys den ikke-aromatiserede gelatine ovenpå og lad den sidde for at aktivere i 30 sekunder.

  • 3

    Vend varmen til mellemhøj og lad blandingen simre (kog ikke). Tilsæt 1 kop måneskin med æbletærte, når det simrer.

  • 4

    Hæld æbleblandingen i mini pie pie skorpe og afkøles i mindst 2 timer. Når du er helt sat, skal du forsigtigt fjerne mini-tinpander fra jello shot-tærterne og derefter skære i fire stykker.

  • 5

    Top med flødeskum og karamellregn og server.

Ekspert tip

  • Du kan erstatte rom med lidt tilsat æbletærte krydderi til måneskin, hvis det ønskes.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: Caramel apple moonshine (September 2020).