Traditionelle opskrifter

Fedtet græskarsmørkage med pekannødder

Fedtet græskarsmørkage med pekannødder

En over-the-top klæbrig græskarskage med karamel sauce og kandiserede pekannødder.MERE +MINDRE-

Kagebase:

1

æske Betty Crocker ™ Super Moist ™ gul kagemix

8

spiseskefulde (1 pind) usaltet smør, smeltet og afkølet let

Fyldning:

1

pakke (8 oz) pakke flødeost, blødgjort

8

spiseskefulde (1 pind) usaltet smør, smeltet og afkølet let

1

kasse eller pose (16 oz) pulveriseret sukker

2

teskefulde græskar tærte krydderi

Karamelsovs og kandiserede pekannødder til påfyldning

Skjul billeder

  • 1

    Saml dine ingredienser, og opvarm ovnen til 350 ° F. Linjebunden af ​​en 10-tommers rund springform med pergamentpapir, sprøjt derefter let med madlavningsspray (alternativt kan du bruge en smurt 13 x 9-tommer gryde).

  • 2

    Kagebase: I en stor skål eller skål med en stativblander, slå kagemix, smeltet smør og æg, indtil det er godt kombineret. Spred og tryk dejen jævnt i bunden af ​​den tilberedte gryde.

  • 3

    Påfyldning: I en anden stor skål (eller en ren skål med en stativblander) skal du slå flødeost og græskar, indtil det er godt kombineret. Tilsæt smeltet smør, vanilje og æg; omrør indtil kombineret. Rør i pulveriseret sukker og græskar pie krydderi, indtil det bare er kombineret. Hæld dejen jævnt i gryden over kagebasen.

  • 4

    Bages 1 time til 1 time og 15 minutter, indtil kagens centrum er lige indstillet og let vaklende (hvis du bruger en 13x9-tommer pande, mindsk bagetiden). Afkøles helt på et kølerist.

  • 5

    Fjern siderne af springformen. Server skiver af kage med karamelsauce og kandiserede pekannødder ovenpå.

Ekspert tip

  • Køb kandiserede pekannødder i købmanden eller lav din egen. Almindelige pekannødder kan erstattes med kandiserede, hvis det ønskes.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
900
Kalorier fra fedt
380
% Daglig værdi
Total fed
42 g
65%
Mættet fedt
23g
113%
Transfedt
1 g
Kolesterol
185 mg
62%
Natrium
600 mg
25%
Kalium
270 mg
8%
Samlet kulhydrat
123g
41%
Kostfibre
2g
10%
Sukker
95 g
Protein
7g
A-vitamin
190%
190%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
20%
20%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 6 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 8 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Klassisk klæbrig smørkage klædt til efterår med græskar og pekannødder. Hvem kan modstå denne kage? Glem græskarten - pokker, du kan endda give afkald på kalkunen! I år handler Thanksgiving om Gooey Pumpkin Butter Cake. Eller i det mindste vil det være, alligevel. Jeg er en stor traditionalist, når det kommer til Thanksgiving. Det er min anden yndlingsferie bag julen, og det er fordi min mors Thanksgiving-middag er det bedste måltid i mit år. Det ville være mit sidste måltid, hvis jeg kunne vælge det, det er så omnomnommy. Og hun laver altid en græskarstærte, som skal dø for. Men du kan se, så gik jeg og mødte græskar, klæbrig smørkage. Og den var toppet med kandiserede pekannødder og karamelsauce ... og, jeg synes bare, det er på tide at bryde traditionen (jeg elsker dig, mor! Gør mig stadig den søde kartoffelgryde, jeg kan lide, fordi du er smuk og smart og fantastisk ). Og jeg tror, ​​at når du først har prøvet denne opskrift, vil du også føje den til din Thanksgiving - eller weeknight - menu. Køb kandiserede pekannødder i købmanden eller lav din egen. Almindelige pekannødder kan erstattes med kandiserede, hvis det ønskes. Efter bagning vakler det stadig lidt, når det er færdigt, næsten som en ostekage, men det er godt: overbagning får kagen til at være mindre klæbrig, og vi vil virkelig have al den smidighed. Thanksgiving tradition: Ansigtsplante i denne kage.

Se videoen: Symptomer på forhøjet blodtryk (Oktober 2020).