Usædvanlige opskrifter

5 Serviet Signatur Burger

5 Serviet Signatur Burger

5 Serviet er en relativt ny burgerkæde i Boston, New York, Atlanta og Miami. Denne opskrift tager deres signaturburger.MERE +MINDRE-

Skjul billeder

  • 1

    Lav aioli - I en blender eller foodprocessor tilsættes alle ingredienserne undtagen olierne. Tænd og behandl i ca. 30 sekunder. Mens maskinen stadig kører, drypper du meget langsomt i ca. 1/4 af olien og stopper. Se blandingen, og som du ser den tykne lidt, tilsæt meget langsomt mere af olien, indtil den er tilsat.

  • 2

    Karamelliser løgene - Skær løgene i 1/4 cirkel skiver. Sauter i smør på medium i cirka 45 minutter, omrør ofte indtil de bliver meget brune.

  • 3

    Lav patties - Anbring dit kød i fryseren i ca. 30-45 minutter, før du begynder. Skær nogle af de større fedtstykker ud af kødet og skær dem i terninger. Anbring i din fødevareprocessor (med lidt salt) i 2 eller 3 portioner afhængigt af hvor stor din processor er. Pulse ca. 15 gange for at lave et dejligt groft hakket oksekød. Form oksekødet i 3 patties.

  • 4

    Kog burgere - I en stegepande med en blanding af smør og olivenolie koges de dækkede burgere og på høj varme i ca. 5 minutter om siden. Efter at have vendt den første gang skal du straks tilføje osten, så den smelter, mens den anden side koger.

  • 5

    Spred noget af rosmarin-aioli på begge sider af bollen. Placer burger på den nederste bolle og top med de karamelliserede løg. Tjene.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • En ny burgerkæde åbnede her i Boston kaldet 5 Napkin. De har et par steder i NYC, Miami og Atlanta, og de har en af ​​de bedste burgere, jeg har spist i nyere tid. Det kaldes 5 Napkin Signature Burger, og det kan prale af karamelliserede løg, Gruyere-ost og en rosmarin-aioli. Denne burger er næsten perfekt. Kødet er malet frisk, doneness var nøjagtigt efter min smag, og rosmarin og løg komplimenterede virkelig oksekødet uden at overvælde det. at tænke på. Jeg kunne ikke vente med at komme i køkkenet og prøve min hånd på at gøre en burger så bøf, salig og lækker! Denne opskrift på en 5 serviet signatur burger hjælper sikkert, hvis du ikke bor tæt på en af ​​deres bymæssige placeringer! Kød af oksekød er bare fint for de fleste burgere, jeg spiser, men når jeg virkelig prøver på noget særligt, maler jeg min egen i Food processor. Men købt hakket oksekød fungerer også godt!
  • At tilberede din burger i støbejern ville være bedst, men enhver stegepande vil fungere. Dette var den bedste burger, jeg nogensinde har spist. Ja, måske tog det mig en times arbejde plus shoppingtid og masser af kontanter at producere 3 cheeseburgere, men jeg er ligeglad. Det var hvert sekund og hver krone værd. Hvis du går igennem al denne indsats, vil du virkelig gøre burger sjælden. Jeg købte kvalitetskød fra en pålidelig kilde og malede det selv, så jeg ved, det er sikkert at spise. De har også nogle gode tater til 5 serviet, men jeg var ikke ved at starte en anden indsats. Jeg har lige disse fyre i butikken.

Se videoen: The Noma Burger René Redzepi Reopens With Take-Away u0026 Wine Bar (September 2020).