De bedste opskrifter

Krydret svinekød med ananas

Krydret svinekød med ananas

En krydret, sød strimlet svinekødssandwich lavet i langsom komfur og serveret med en knasende kølig kålsslav.MERE +MINDRE-

ByThe Food in My Beard

Opdateret 3. maj 2017

Ingredienser

Svinekød

3

lb udbenet svinekød i landlig stil

1/4

kop risvineddike

1

medium hvidløg (skiver)

Slaw

1/2

rødkål (strimlet)

Andet

Ananasringe (klapp tørre med papirhåndklæde om nødvendigt)

Trin

Skjul billeder

  • 1

    Sæt svinekødsingredienserne i langsomt komfur og kog ca. 6 timer, indtil svinekødet er mørt og let at makulere.

  • 2

    Fjern svinekød fra langsom komfur og strimler. Tilsæt et par store skefulde madlavningsvæske, bland derefter den ekstra BBQ-sauce og sriracha i.

  • 3

    Bland slawingredienserne i en separat skål.

  • 4

    Byg sandwichen. Sæt først en ananasring på den nederste halvdel af bunken, bunken derefter på det trukkede svinekød og top med slaw. Server med de ekstra grill- og sriracha-saucer på siden.

Ernæringsoplysninger

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Ikke din mors trak svinekødssandwicher! Den søde varme af krydderier og ananas blandes med svinekødet for at styrke det. Hver gang jeg får en undskyldning for at prøve en ny trukket svinekødsopskrift, er jeg glad for at forpligte. Der er bare noget så dejligt ved at have det kød bare boblende væk i krydderier og lækkerhed hele dagen og at komme hjem til aromaen, der fylder dit hus. For mig er det især rart at have masser af svinekødsrester i dit køleskab hele ugen for at lave sandwich eller snack på, som jeg vil. Dette trukkede svinekød er fyldt med søde og krydrede smag som sriracha og ananas, og det er en perfekt version at lave, når vejret bliver varmere, og vi alle går mod baghaven for at grille og have det sjovt. opskrift kunne være højdepunktet i et luau-tema sammenkomst med nogle tiki-fakler og sjove cocktails. Eller det ville være dejligt til Memorial Day eller sommergrill. Bonus: Langsomt komfur er ikke kun let, det holder også dit køkken køligt! Slaw er bare noget mayo og sriracha på kål, men det er en af ​​mine foretrukne enkle slaws, og det tilføjer et dejligt køleelement til sandwichen. Ananasskiven i bunden sikrer, at du får lidt frisk ananas i hver bid!

Se videoen: 제육볶음. 너무너무 간단하지만 맛집포스. 황금비율. 간단요리 (September 2020).