De bedste opskrifter

Vanillaglaserede græskarboller

Vanillaglaserede græskarboller

Vaniljeglasur tilføjer en dejlig dimension til disse trøstende boller. Det er bedst at lade boller afkøle helt inden de spiser - ellers holder muffinen fast i foringen.MERE +MINDRE-

1

spiseskefuld bagepulver

2

store æg, let pisket

Glasur

1

kop konditor sukker

1/2

teskefuld vanilleekstrakt

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 400 ° F. Linje 12 muffinkopper med muffinforinger. Sæt til side.

  • 2

    I en stor skål sigtes mel, bagepulver, kanel og salt sammen. Sæt til side.

  • 3

    Pisk æg, mælk, brunt sukker, græskar og rapsolie i en medium skål. Det er bedst at tilføje en ingrediens ad gangen og piske efter hver tilsætning.

  • 4

    Hæld de våde ingredienser i de tørre ingredienser. Rør sammen, indtil de er fugtige. Bland ikke for meget.

  • 5

    Del røren jævnt mellem muffinkopperne - fyld op til toppen (uden at spildes over).

  • 6

    Bag muffinsne i 15-20 minutter, indtil de er kogte igennem. Fjern fra ovnen, og lad den afkøle i 15 minutter inden ruden.

  • 7

    I en lille skål omrøres glasuringredienserne. Overfør blandingen til en lille konditorpose (en genlukkelig pose med hjørnet klippet fungerer også).

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Vi vil præsentere nogle fantastiske efterårs morgenmad ideer og opskrifter i den næste uge. Jeg introducerer denne serie i dag med græskarmuffins. Mine børn sænkede og ahhedede over disse Vanilla Glazed Pumpkin Muffins, da vi spiste dem til morgenmad den anden dag. Min søn anmodede om sekunder, et sjældent kompliment, der normalt er forbeholdt pandekager og dekadente hjemmelavede cookies. Den følgende dag spurgte jeg ham, hvad han kunne lide bedst ved boller. "De hvide svirrende ting ovenpå, mor, ... og muffinen også," sagde han. Han spikede det virkelig - glasuren gør disse boller specielle. Muffins er et interessant dyr. Nogle er søde uden for væggen, hvilket giver dig en tidlig morgen sukkerhøj. Andre er anti-søde. Men mine favoritter er dem, der falder i midtpunktet: sødt, men ikke for sødt - lidt salte. Disse Vanilla Glazed Pumpkin Muffins går den linje. Dejen er let at lave. Du blander bare de tørre ingredienser og derefter de våde ingredienser og rør dem derefter sammen, indtil de bare er kombineret. Mere, og det blandes for meget. Fyld derefter kopperne. Noget interessant jeg lærte for et par år siden? Hvis du vil have den dejlige hvælvede muffintop, skal du fylde muffinkopperne højt - så tæt på toppen som muligt. Og så hæver de sig smukt. Når muffins er færdige, lad dem køle af lidt, før de glaseres. Det er okay, hvis de stadig er varme, mens du glaserer dem. Men lad dem køle af før de spiser. Heck, lav dem natten før du vil spise dem. På den måde holder muffinen sig ikke så meget fast i papirmuffinsforene.

Se videoen: Mirror Glaze Mousse Cake. ASMR Attempt (September 2020).