
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
En klassisk sydamerikansk gademadmiddag, der er den perfekte brug af restrester.MERE +MINDRE-
Opdateret 5. oktober 2017
2
kyllingepølser, kogte og skiver
1/4
agurk, skåret tyndt
Vegetabilsk olie til madlavning
Skjul billeder
1
Genopvarm ris i mikrobølgeovnen med en spiseskefuld vand, så den er blød og varm (ca. 2 minutter på høj).
2
Kog kyllingepølser i en stegepande med vand. Lad dem simre, indtil de er kogte igennem, ca. 10 minutter, og drej lejlighedsvis. Når de er kogte igennem, kan du eventuelt dræne vandet fra gryden, tilsætte en dråbe vegetabilsk olie og sprød pølsen lidt op. Skær derefter hver pølse i runder.
3
Kog æg over let eller solrigt opad i olie over medium varme.
4
For at servere skal du rile risen på en tallerken og lave en divot i midten. Tilsæt ægget til divotet. Omgiv ægget med skiver kyllingepølse og skiver avocado, agurker og radiser. Pynt med forårsløg og krydret syltede peberfrugter. Salt og peber efter smag.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 530
- Kalorier fra fedt
- 230
% Daglig værdi
- Total fed
- 25 g
- 39%
- Mættet fedt
- 6g
- 29%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 235 mg
- 78%
- Natrium
- 1190 mg
- 50%
- Kalium
- 460 mg
- 13%
- Samlet kulhydrat
- 51g
- 17%
- Kostfibre
- 3g
- 13%
- Sukker
- 3g
- Protein
- 25 g
- A-vitamin
- 10%
- 10%
- C-vitamin
- 4%
- 4%
- Calcium
- 6%
- 6%
- Jern
- 20%
- 20%
Udvekslinger:
1 1/2 stivelse; 0 frugt; 2 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 1/2 fedt;
Valg af kulhydrat
3 1/2
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
Mere om denne opskrift
- Lær at lave en klassisk sydamerikansk gademadret derhjemme! Første gang du går rundt på et marked i Sydamerika, bliver du smækket med lugt. Mest godt. Nogle dårlige. Men de gode vil være rigtig gode, og du kan vædde på, at i det mindste nogle af disse lugte kommer fra en vogn, der sælger arroz mixto. Afhængigt af det land eller endda det marked, du befinder dig i, kan denne ret variere vildt, men i det væsentlige det er bare ris med ting i. Du blander det hele sammen, og det er lækkert. Et par vigtige stykker dog: Udover risen vil de fleste arroz mixto have æg, en slags kød, krydret peber og normalt avocado. Men du kan slags gøre det til din egen. Denne version er min favorit til et hurtigt weeknight-måltid med rester af ris. Der er ingen grund til at jage efter eksotiske ingredienser. Bare grundlæggende ting fungerer godt og er lækre. Det er klart, at du har brug for ris! Sandheden er, at du kan bruge enhver rester af ris til denne tallerken mad. Bare mikrobølgeovn resterende ris med en dryp vand i et minut eller to for at bringe det tilbage til livet. Derefter har du brug for et udvalg af lækre grøntsager. Skær disse alle tynde, så de let kan blandes i risen. Hvad proteinet angår, gik jeg med kyllingepølse, resten er ret ligetil! Læg risen på en tallerken og lav en divot til ægget (enten over let eller solrig side op). Derefter skal du bare stable dine ingredienser rundt om pladen og pynt det hele med forårsløg og krydre med salt og peber. Det er simpel mad, men den er hjertelig og lækker. Gør det til dit eget, og prøv det!
Bravo, sikke en sætning ... en vidunderlig tanke
Og at vi ville gøre uden din storslåede sætning
I must tell you you were deceived.
Did I miss something?
meget god tænkning