Seneste opskrifter

Krydret grillet Edamame-snack

Krydret grillet Edamame-snack

Crispy-soft edamame drysses med krydret japansk nanami togarashi krydderier og grilles til røgfyldt perfektion.MERE +MINDRE-

1

pakke (10 oz) frossen edamame (kan bruge Cascadian Farm Frozen Edamame)

1

spiseskefuld ekstra jomfru olivenolie

1

spiseskefuld ristet sesamolie

Nanami togarashi krydderier, efter smag

Skjul billeder

  • 1

    Optø edamam og spred dem derefter ud på aluminiumsfolie. Drys olivenolie og sesamolie over dem, drys lidt salt og kast til pels.

  • 2

    Opvarm grillen på medium høj og overfør folien med edamame til grillstativet, og sørg for, at edamame er spredt ud i et enkelt lag. Grill i ca. 5 minutter, vend derefter om og grill i yderligere 5 minutter eller indtil brunet. Drys med nanami togarashi og server straks.

  • 3

    For at spise skal du sætte en edamame bælg i munden, skub bønnerne ud med tænderne og kassere bælgen.

Ekspert tip

  • Hvis det ønskes, skal du servere med en side af let sojasovs til neddypning.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • En super let og super lækker snack til enhver tid, dag eller nat! Gentag efter mig: "Edamame ... edamame ... Nanami Togarashi ..." Lyder det bare som kærlighedens sprog eller hvad? Den måde, hvorpå dens silkeagtige toner vikles rundt, rulles derefter af tungen ... "Edamame ... edamame ... Nanami Togarashi ..." Disse pyserfulde små sojabønner har været i vrede på det seneste, men denne opskrift fører dem til en nyt niveau. Der er to ting, der alvorligt "hæver" raseriet: 1) Tilføj noget Nanami Togarashi og 2) GRILL dem! Disse bløde, sprøde edamame er infunderet med en ugudelig dejlig røgighed - og takket være Nanami Togarashi har disse edamame en dejlig krydret spark til dem også. Min mand og jeg nød dette parti med Spicy Grillet Edamame lige fra grillen omkring kl. 22 den anden nat for en sen aften, mens vi så en film. De er vanedannende! En god snack eller perfekt sideskål, dette bliver din foretrukne nye måde at nyde edamame på. Nøglen til dette er Nanami Togarashi, en lækker japansk krydderiblanding bestående af chili peber, appelsinskal, sesamfrø, japansk peber, ingefær og tang. Du kan købe det i enhver asiatisk købmand eller online på Amazon.De er også nemme at spise: Du skal bare rive bælgene op og skub ærterne ind i munden. Hvis det ønskes, dyppes først i lidt lys sojasovs. God fornøjelse!

Se videoen: Edamame Soybean Snack (September 2020).