De bedste opskrifter

Udbenet Short Rib Shepherd's Pie

Udbenet Short Rib Shepherd's Pie

Denne skål udgør en god søndagsmiddag, der leverer rig kort ribbensmag med den hjemlige lækkerhed af hyrdetærte.MERE +MINDRE-

Kartofler

3

lb russet kartofler (4 store), skrællet og skåret i 1 1/2-inch stykker

1/2

kop kraftig flødeskum

1

kop strimlet Gruyère-ost (4 oz)

Oksekød og grøntsager

2

lb udbenet oksekød korte ribben, trimmet og skåret i 1-tommer stykker

2

spiseskefulde guldmedalje ™ til alle formål mel

1/2

tsk malet sort peber

3

spiseskefulde vegetabilsk olie

1

dåse (14,5 oz) Muir Glen ™ økologisk ildbrændte tomater i tern, udrænet

1

fed hvidløg, finhakket

1

spiseskefuld hakket frisk italiensk persille (fladbladet)

Skjul billeder

  • 1

    I en 4-liters gryde opvarmes 1 tommer vand til kogning; tilsæt kartoffelstykker. Dæk til og kog op; reducer varmen til lav. Kog 20 til 24 minutter eller indtil det er meget mørt; dræne og vende tilbage til gryden. Ryst gryden forsigtigt over svag varme 1 til 2 minutter for at tørre kartofler. Fjern fra varmen. Tilsæt flødeskum, smør og 3/4 tsk salt til kartofler i gryde; mos med kartoffelmasker eller elektrisk mixer, indtil kartoflerne er lette og luftige. Rør ost ind. Sæt til side.

  • 2

    Opvarm ovnen til 425 ° F. Spray 13x9 tommer (3-quart) glas bageplade med madlavningsspray. Kast oksekød med mel, 1 1/2 tsk salt og peber.

  • 3

    I 12-tommers stegepande opvarmes 2 spiseskefulde olie over medium høj varme. Kog oksekød i olie 5 til 7 minutter eller indtil brunet på første side; røre. Kog 5 til 7 minutter længere, omrør ofte, indtil den er brunet på alle sider. Spredes i bageplade i et enkelt lag.

  • 4

    Tilsæt resterende 1 spsk olie til stegepanden. Tilsæt løg, gulerod og selleri; kog 5 til 8 minutter, omrør ofte, indtil den begynder at blive brun. Rør i tomater, sojasovs og hvidløg; kog 3 til 5 minutter, omrør ofte, indtil væske fordamper. Spred jævnt over oksekød i bagepladen. Sked kartoffelblanding over vegetabilsk blanding; spredes jævnt.

  • 5

    Bage udækket 30 til 35 minutter, eller indtil oksekødet er ømt og kartoflerne er sprøde. Top med persille.

Ekspert tip

  • Skær de friske persilleblade med en saks direkte over den færdige skål for en hurtig pynt.
  • Kan du ikke finde udbenede korte ribben? Bed din slagter om at knogle de korte ribben for dig.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
600
Kalorier fra fedt
320
% Daglig værdi
Total fed
36g
55%
Mættet fedt
16g
81%
Transfedt
1 1 / 2g
Kolesterol
125 mg
41%
Natrium
1180 mg
49%
Kalium
990 mg
28%
Samlet kulhydrat
40 g
13%
Kostfibre
4g
15%
Sukker
7g
Protein
29g
A-vitamin
70%
70%
C-vitamin
20%
20%
Calcium
20%
20%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 fedt;

Valg af kulhydrat

2 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: The Ultimate Steak Sandwich - Gordon Ramsay (September 2020).