Traditionelle opskrifter

Blueberry Cheesecake Galette

Blueberry Cheesecake Galette

Denne rustikke bærtærte tages til det næste niveau med en ostekagefyldning.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

Bagværk

1

kop Guldmedalje ™ universalmel

1/3

kop plus 1 spsk forkortelse af alle grøntsager

2

til 3 spsk koldt vand

Fyldning

1/4

kop plus 2 spsk granuleret sukker

1

spiseskefuld plus 1 tsk majsstivelse

1

pakke (8 oz) flødeost, blødgjort

2

teskefulde revet citronskal

Skjul billeder

  • 1

    Linjeret rimmet bageplade med bagepapir. Bland mel og 1/2 tsk salt i en medium skål. Skær i forkortelse ved hjælp af konditorblander (eller træk 2 bordknive gennem ingredienserne i modsat retning), indtil partiklerne er på størrelse med små ærter. Drys med koldt vand, 1 spsk ad gangen, kast med gaffel, indtil alt mel er fugtet og wienerbrød næsten efterlader siden af ​​skålen (1 til 2 tsk mere vand kan tilsættes om nødvendigt).

  • 2

    Saml wienerbrød i en kugle. Form til flad runde på let melet overflade. Indpak fladrundede wienerbrød i plastfolie, og afkøl i 45 minutter eller indtil dejen er fast og kold, men alligevel smidig. Dette gør, at forkortelsen bliver lidt fast, hvilket hjælper med at gøre det bagte wienerbrød flager. Hvis det opbevares længere i køleskabet, skal du lade konditoren blødgøre lidt, før den rulles. Brug melet kagerulle til at rulle wienerbrød i en 12-tommers cirkel. Fold wienerbrød i fjerde; læg på bagepladen.

  • 3

    I en medium skål skal du kaste blåbær med 1/4 kop sukker, majsstivelse, salt og vand. I separat medium skål skal du slå flødeost med resterende 2 spsk sukker, æggeblomme og citronskal med en elektrisk mixer på medium hastighed, indtil den er glat.

  • 4

    Spred halvdelen af ​​flødeostblandingen over wienerbrød inden for 2 tommer kant. Top med blåbærblanding. Fold wienerbrødets kant op over blandingen, plissér efter behov. Spred den resterende flødeostblanding over blåbærblandingen inden for 1 tomme fra wienerbrødets kant. Køleskab i 30 minutter.

  • 5

    Anbring ovnstativet i den nederste tredjedel af ovnen. Opvarm ovnen til 425 ° F.

  • 6

    Brug wienerbrødbørste til at børste æggehvide over kanten af ​​wienerbrød. Bages 20 til 25 minutter i den nederste tredjedel af ovnen, indtil kanterne af tærskorpen er gyldenbrune. Lad afkøle helt inden servering, ca. 1 time. Drys med pulveriseret sukker lige før servering.

Ekspert tip

  • Drys pie skorpe med sukker lige før bagning for ekstra crunch og gnistre, hvis det ønskes.
  • Opbevar resterende galette dækket i køleskab i op til 2 dage.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
220
Kalorier fra fedt
120
% Daglig værdi
Total fed
14g
21%
Mættet fedt
5g
27%
Transfedt
0g
Kolesterol
35 mg
12%
Natrium
190 mg
8%
Kalium
60 mg
2%
Samlet kulhydrat
20 g
7%
Kostfibre
1 g
4%
Sukker
10 g
Protein
3g
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
2%
2%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Blueberry Cardamom Galette (Oktober 2020).