De bedste opskrifter

Grillet honning BBQ svinekødspakker

Grillet honning BBQ svinekødspakker

Nyd grillet middag i aften med denne søde og sure pakke svinekød og saftige grøntsager - klar på bare en time!MERE +MINDRE-

Opdateret 22. december 2016

4

udbenet svinekød eller lændekoteletter

2

store ører majs, hver skåret i 6 stykker

1

kop spiseklare gulerødder, skåret i længderetningen i halvdelen

2

kopper kølet kogte nye kartoffelkiler (fra 20-oz pose)

2

mellemstore grønne løg, skiver (2 spsk)

Skjul billeder

  • 1

    Varm gas eller kulgrill. Skær 4 (18x12-tommer) ark kraftig folie; spray med madlavningsspray. Bland grillsauce, honning og spidskommen i en lille skål. Placer 1 svinekoteletter, 3 stykker majs, 1/4 kop gulerødder og 1/2 kop kartoffelkiler i midten af ​​hvert folieark. Sked 3 spsk sauce blanding over svinekød og grøntsager på hvert ark.

  • 2

    Bring 2 sider af folien op, så kanterne mødes. Forsegl kanterne, hvilket gør stramme 1/2-tommers foldning; fold igen, så der er plads til varmecirkulation og ekspansion. Fold andre sider for at forsegle.

  • 3

    Placer pakker på grillen. Cover grill; kog over medium-lav varme 15 til 20 minutter, roterende pakker 1/2 omgang efter 10 minutter, indtil svinekød ikke længere er lyserødt og kødtermometer indsat i midten læser 160 ° F. For at servere skal du skære store X over toppen af ​​hver pakke; Fold folien forsigtigt tilbage for at lade damp komme ud.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
470
Kalorier fra fedt
110
% Daglig værdi
Total fed
12g
18%
Mættet fedt
4g
19%
Transfedt
0g
Kolesterol
85 mg
29%
Natrium
480 mg
20%
Kalium
750 mg
21%
Samlet kulhydrat
57 g
19%
Kostfibre
6g
23%
Sukker
31 g
Protein
35g
A-vitamin
80%
80%
C-vitamin
8%
8%
Calcium
4%
4%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 2 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 4 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Perfekt øl-marinade til gris - og se hvordan du tilbereder svinemørbrad (September 2020).