Usædvanlige opskrifter

Jordbær Champagne Jello Poke Cupcakes

Jordbær Champagne Jello Poke Cupcakes

Disse sprudlende jordbær jello poke cupcakes er den perfekte nemme godbid til brudebad eller potluck!MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

Cupcakes

1

æske Betty Crocker ™ Super Moist ™ gul kagemix

Vand, vegetabilsk olie og æg kræves på kageblandingsæsken

1

æske (3 oz) gelatine med jordbærsmag

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Anbring papirbagekop i hver af 24 muffinkopper i almindelig størrelse.

  • 2

    I en stor skål skal du lave kagedej som anvist på kassen. Del dej jævnt mellem muffinkopper, fyld hver to tredjedele fuld.

  • 3

    Bages 12 til 17 minutter, eller indtil tandstikket, der er indsat i midten, kommer rent ud. Cool 10 minutter; Fjern cupcakes fra pander til køleholdere med bagepapir under stativer. Afkøles helt, ca. 15 minutter.

  • 4

    Når cupcakes er helt afkølet, skal du bruge gaffel eller træspyd til at stikke huller i toppen af ​​cupcakes og rengøre enden med papirhåndklæde efter behov. I en 2-liters gryde opvarmes 1 kop vand til kogning over høj varme. Fjern fra varmen; rør gelatine og 2/3 kop champagne ind, indtil gelatine opløses. Brug en stor ske til at ske blandingen jævnt over cupcakes. Opbevar cupcakes i køleskab, mens du laver frost.

  • 5

    I blød skål, slå blødgjort smør med elektrisk mixer på medium hastighed, indtil det er glat. Tilsæt pulveriseret sukker, 1/4 kop champagne og vanille, pisk indtil glat.

  • 6

    Frost cupcakes. Pynt hver cupcake med halveret jordbær.

Ekspert tip

  • For mindre rod, brug en klemflaske til at hælde gelatineblanding over cupcakes.
  • Opbevar cupcakes dækket i køleskab i op til 2 dage.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 Cupcake
Kalorier
260
Kalorier fra fedt
90
% Daglig værdi
Total fed
10 g
15%
Mættet fedt
4g
19%
Transfedt
0g
Kolesterol
35 mg
11%
Natrium
190 mg
8%
Kalium
35 mg
1%
Samlet kulhydrat
39 g
13%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
31 g
Protein
1 g
A-vitamin
4%
4%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
4%
4%
Jern
2%
2%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

Valg af kulhydrat

2 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: How to Make Strawberry Cupcakes (September 2020).