De bedste opskrifter

Oksekød og Guinness ™ Pot Pie

Oksekød og Guinness ™ Pot Pie

Mini-potte tærter fyldt med oksekød og Guinness ™ gryderet er et solidt måltid, der bare venter på at blive fortæret.MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury Pie Crust

5

skiver tyk skåret bacon, terninger

2

lb oksekød, skåret i 1-tommer stykker

3

spiseskefulde Gold Medal ™ mel til alle formål

1

pakke (14,1 oz) Pillsbury ™ køltærte skorpe

1

stor gul løg, groft hakket

1

kop Progresso ™ bouillon med oksekødssmag

2

teskefulde Worcestershire sauce

1/4

teskefuld friskmalet sort peber

Skjul billeder

  • 1

    Steg bacon i en hollandsk ovn eller kraftig gryde over medium høj varme, indtil den er færdig. Overfør til en tallerken og læg den til side. Tilsæt om nødvendigt lidt olie til gryden.

  • 2

    Drys oksekødet med 1/2-teskefuld salt og 1/2-teskefuld sort peber, og kast det med 3 spsk universalmel til at belægge. Arbejd i batcher, brun brændt hakket oksekød på alle sider. Pas på ikke at overfyldte gryden ellers dampes oksekødet i stedet for brunt. Overfør til bacon og sæt til side.

  • 3

    Tilsæt lidt smør i gryden og steg løgene indtil de er bløde og gennemskinnelige, 5-7 minutter. Tilsæt selleri, gulerødder og hvidløg og kog i et par minutter. Tilsæt Guinness ™ og kog hurtigt i et minut.

  • 4

    Tilsæt alle resterende ingredienser (undtagen ægget) inklusive kogt oksekød og bacon, kog, sænk varmen til lav, dæk og lad dem simre i 1 1/2 time. Afdæk og lad dem simre i yderligere 30 minutter.

  • 5

    Forvarm ovnen til 400 ° F. Sæt gryderet i individuelle ovntætte ramekiner.

  • 6

    Rul stykkdejen ud og skær cirkler ud ca. 1/2 tomme (eller større i omkreds end ramekinerne). Læg konditorskorpen oven på hver ramekin, og tryk forsigtigt dejen rundt om siderne.

  • 7

    Pensl konditorskorpen med ægvask, og brug en skarp kniv til at skære to små spalter på toppen af ​​hver tærte.

  • 8

    Bag potterierne i 10-12 minutter eller indtil de er gyldne. Server straks og nyd det!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
490
Kalorier fra fedt
240
% Daglig værdi
Total fed
27g
42%
Mættet fedt
11g
53%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
125 mg
42%
Natrium
1410 mg
59%
Kalium
650 mg
19%
Samlet kulhydrat
29g
10%
Kostfibre
1 g
7%
Sukker
5g
Protein
33g
A-vitamin
80%
80%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
6%
6%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 2 grøntsager; 0 Meget magert kød; 4 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Hvad kunne gøre oksekød gryderet bedre? Hvad med mørk, cremet Guinness ™ og en skællet tærskorpe! Dette er en lækker rig og robust gryderet serveret i individuelle potter. En af de store ting ved denne skål (udover dens smag) er, at det meste af det kan laves i god tid, selv et par dage ude. Lav gryderet på forhånd, og derefter, når du er klar til at spise, skal du blot dele den op i ramekinerne, smække en tærskorpe over toppen, bage og nyde! Det er så simpelt - og det er så lækkert. Min familie og jeg boede i England i næsten 7 år. Det er her, jeg tog eksamen fra gymnasiet og derefter studerede musik i et par år. Det er overflødigt at sige, at efter 7 år havde jeg masser af eksponering for britisk mad. Vi inviterede min familie over til vores hjem til disse Oksekød og Guinness ™ gryderetter, og efter den første bid var svaret enstemmigt: "Dette er bestemt en smag af Storbritannien!" Det var nogle af de bedste år i vores liv, og det var dejligt at gå en tur ned ad hukommelsesbanen. Giv disse britiske pottebøtter en chance, så bliver du hooked!

Se videoen: CHEESY CHICKEN POT PIE LASAGNA!! (September 2020).