Nye opskrifter

Fedtfattige blåbær flødeostmuffins

Fedtfattige blåbær flødeostmuffins

Lækre, bær- og flødeost-muffins ... uden alt det unødvendige fedt!MERE +MINDRE-

1 1/2

kopper Gold Medal ™ ubleget universalmel

3/4

kop usødet æblemos

4

oz Neufchatel flødeost (fedtfattig)

1/2

teskefuld vanilleekstrakt

Skjul billeder

  • 2

    I skålen med en stativblander kombineres mel, bagepulver, kanel, salt og sukker.

  • 3

    I en separat, mellemstor skål piskes æg, brunt sukker, æbleauce og blåbær sammen.

  • 4

    Tilsæt våde ingredienser i tre portioner til tørre ingredienser, og bland dem, indtil de bare er kombineret.

  • 5

    I en separat skål piskes flødeost, vanilleekstrakt og pulveriseret sukker (brug en elektrisk håndblander, hvis du har en).

  • 6

    Fyld en 12-kop muffinsform med bagekopper. Fyld hver 1/3 af vejen med dejen. Placer en dukke af flødeostblandingen i midten. Fyld kopperne med resten af ​​dejen.

  • 7

    Bages ca. 30 minutter, eller indtil muffins er lysebrun og en tandstikker indsat i midten er fri for dej (det kan have rester af blåbær eller flødeost - det er OK). Lad muffins køle af ca. 15 minutter før servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Jeg vil være ærlig - jeg er ikke meget fan af den "fedtfattige" madfad. For mig virker det sundere at spise mad med fuldt fedtindhold, men i mindre mængder. Fedtfattige fødevarer er dog ikke nødvendigvis dårlige, så længe de er lavet med ægte ingredienser. Intet af de falske ting går i noget, jeg bager. Ring til mig persnickety, men jeg holder fast ved disse regler. Når det er sagt, er der intet galt med at fjerne overskydende fedt i en hjemmelavet skål. Men ofrer du smag? Det er bare ude af spørgsmålet. Derfor, når det kommer til fedtfattige bagværk, er disse fedtfattige blåbærcremeostmuffins øverst på min liste. Mens der næsten ikke er noget fedt i muffinen, er smagen alt andet end kompromitteret. Klæbrig, blød, sød Neufchatel-ost er lagdelt mellem lys, syrlig blåbærsmør. Smagskombinationen ligner meget bær og fløde, en af ​​mine yndlingsdesserter (men ikke til daglig spisning!). Lige fra ovnen er disse muffins at dø for, men de bryder ikke dit bælte. Sandheden bliver dog fortalt, denne opskrift er fedtfattig, men den er ikke den sundeste, når det kommer til sukker. Så hvis du ikke vil have al den sødme, skal du fjerne sukker i flødeostpåfyldningen. Du kan endda reducere mængden af ​​granuleret og brunt sukker i opskriften, men jeg vil ikke anbefale det, da dine boller måske begynder at blive sej og sej. Og hvis du ikke kan lide blåbær, kan du bytte dem ud mod hindbær, brombær eller jordbær eller blande dem alle sammen til en meget bærmuffin. Disse muffins er perfekte til at bringe til din næste brunch eller til en hurtig og sund weekend. morgenmad. Uden overskydende fedt i opskriften er det eneste, du skal bekymre dig om med disse boller, at få fat i en, før de alle er væk.

Se videoen: blåbærmuffins med peanutbutter (September 2020).