Nye opskrifter

Jello skød hjerner til Halloween

Jello skød hjerner til Halloween

Lav disse uhyggelige zombiesnacks til dine udøde festbesøg.MERE +MINDRE-

2 1/2

pakker ikke-aromatiseret gelatine (brug 3 pakker til fastere skud)

1/2

kop fløde-baseret likør (såsom æble creme eller irsk fløde)

1

kop vodka med aroma (brug 3/4 kop til svagere skud)

Cascadian Farm ™ økologisk hindbærfrugtspredning

Rød madfarve (valgfri)

Skjul billeder

  • 1

    Sprøjt forme let med non-stick madlavningsspray. Tør hvert hulrum af med et papirhåndklæde. Dette efterlader lige nok rester til at hjælpe med at sprænge skuddene, når de er sat uden at påvirke smagen.

  • 2

    Hæld vand og kokosmælk i en lille gryde og drys med gelatine. Lad det bløde i et minut eller to. Tilsæt sukker og opvarm, indtil gelatine og sukker er opløst, omrør lejlighedsvis.

  • 3

    Fjern fra varmen, og rør alkoholerne i. Hæld blandingen i forme, fyld kun halvvejs. Dæk den resterende gelatineblanding, og lad den stå ved stuetemperatur. Anbring skud i køleskabet, og lad dem sætte sig i 30 minutter. Når du rører ved overfladen med fingeren, skal gelatine være let indstillet og ikke længere flydende på overfladen.

  • 4

    Sked omkring en teskefuld konserves på hvert skud, og sørg for ikke at lade syltetøjet røre ved kanterne. Hvis den resterende gelatineblanding er separeret, omrøres og hældes oven på konserves, fyldes op til toppen. Ret skud i køleskabet, og lad det stå 4 timer eller natten over.

  • 5

    Når du er klar til servering, skal du forsigtigt adskille skuddene fra formkanten og vende ud på et serveringsfad. Pynt fad med ekstra konserver og tilsæt rød madfarve til hjernenes vener ved hjælp af et tandstikker.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Takket være 80'ernes horror-flick, Return of the Living Dead, ved vi, at zombier kan lide at fejre menneskelige hjerner. Så hvilken bedre måde at sprænge din Halloween-sammenkomst på end med nogle zombiesnacks til dine udøde festgæster?

    Vi så denne idé over på Wikihow og troede, at den ville være perfekt til uhyggelig underholdning! De tager udtrykket "geléskud" til et helt nyt niveau med en slimet overraskelse i midten. Slik eller ballade? Hvad med begge dele!

    Tablespoon twist på denne opskrift bruger kokosmælk til den hvide base af hjernen. Ved at bruge en cremebaseret spiritus ud over vodkaen, vil det give dem en let gullig grå farve. Og Cascadian Farms økologiske frugtspredning giver en lækker og slimet overraskelse midt i disse sprudlende bid.

    Sprøjt let forme med non-stick madlavningsspray.

    Tør hvert hulrum af med et papirhåndklæde. Dette efterlader lige nok rester til at hjælpe med at sprænge skuddene, når de er sat, uden at det påvirker smagen.

    Hæld vand og kokosmælk i en lille gryde og drys med gelatine. Hvis du foretrækker et mere fast skud, eller hvis de sidder et stykke tid, anbefaler jeg at bruge 3 pakker gelatine. Ellers skal 2 eller 2,5 pakker være fine. Tilsæt sukker og opvarm, indtil gelatine og sukker er opløst, omrør lejlighedsvis.

    Fjern fra varmen, og rør alkoholerne i. Jeg finder det nemmest at placere formene på en arkpande for at stabilisere dem og for lettere overførsel ind og ud af køleskabet. (Det skærer også ned på mulig dryp i dit køleskab!) Det er også nyttigt at overføre blandingen til noget med en hældetud, såsom en målekop.

    Hæld blandingen i forme, fyld kun halvvejs. Når du rører ved overfladen med fingeren, skal gelatinen være let indstillet og ikke længere flydende på overfladen.

    Sked omkring en teskefuld konserves på hvert skud, og sørg for ikke at lade syltetøjet røre ved kanterne.

    Hvis den resterende gelatineblanding er separeret, omrøres og hældes oven på konserves, fyldes helt op til toppen. Returner skud i køleskabet, og lad det stå 4 timer eller natten over.

    Når du er klar til servering, skal du forsigtigt adskille skuddene fra formens kant og vende ud på et serveringsfad. For en endnu mere realistisk effekt skal du tilføje rød madfarve til hjernens "vener" ved hjælp af et tandstikker og pynt fadet med flere konserver.

    Dine gæster vil skrige efter flere af disse uhyggelige snacks på ingen tid!

Se videoen: Frankenstein Halloween Jello Jigglers - How To (September 2020).