Usædvanlige opskrifter

Mini Meatloaves med sennepsbrun sukkerglasur

Mini Meatloaves med sennepsbrun sukkerglasur

Formning af dette kalkunkødbrød til individuelle brød gør dem ikke kun sjove at servere, det giver dem også mulighed for at bage meget hurtigere.MERE +MINDRE-

Opdateret 8. september 2016

Lav med

Progresso brødkrummer

6

skiver tyndt skåret bacon, skåret i to

1/2

kop Progresso ™ almindelige panko sprøde brødkrummer

1/2

kop finhakket løg

1

gulerod, skrællet og finhakket

1/2

kop finhakket rød paprika

3

fed hvidløg, finhakket

1/4

kop pakket brunt sukker

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 400 ° F. I mellemtiden mikrobølgebacon mellem lag af mikrobølgepapirhåndklæder på en mikrobølgeplade på høj 3 til 4 minutter eller lige indtil kanterne begynder at blive brune, men stadig er bløde og smidige. Sæt til side.

  • 2

    Bland brødkrummer og mælk i en stor skål. Lad stå i 5 minutter. Tilsæt kalkun, æg, løg, gulerod, paprika, hvidløg, salt og peber. Rør for at kombinere. Form til 6 små brød; anbringes på pergamentforet bageplade.

  • 3

    I en lille skål, slå sennep og brunt sukker med piskeris. Pensl brød generøst med sennepsglasur. Arranger 2 stykker bacon diagonalt over toppen af ​​hvert brød. Bages 25 til 30 minutter, eller indtil termometeret indsættes i midten af ​​brødet læser mindst 165 ° F. Lad stå 5 minutter før servering.

  • 4

    At fryse: Form blandingen i 6 små brød på pergamentforet bageplade. Børst med sennepsglasur. Frys indtil fast, ca. 1 time. Pak hvert kødbrød i plastfolie; overføres til en stor genlukkelig fryseplastikpose og fryses i op til 3 måneder. Bagning: Optø i køleskab natten over eller indtil det er helt optøet. Bages som anvist.

Ekspert tip

  • For hurtigere forberedelse skal du groft hugge løg, paprika, gulerod og hvidløg og derefter pulsere i en fødevareprocessor, indtil den er finhakket.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
330
Kalorier fra fedt
130
% Daglig værdi
Total fed
14g
22%
Mættet fedt
4g
19%
Transfedt
0g
Kolesterol
125 mg
42%
Natrium
890 mg
37%
Kalium
440 mg
12%
Samlet kulhydrat
21g
7%
Kostfibre
1 g
5%
Sukker
12g
Protein
28g
A-vitamin
45%
45%
C-vitamin
15%
15%
Calcium
6%
6%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 3 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Kun fynboer kan lave brunsviger! (September 2020).