Traditionelle opskrifter

RumChata ™ Cookie-barer

RumChata ™ Cookie-barer

Hvis du aldrig har prøvet RumChata ™, er det som en cremet likørversion af Cinnamon Toast Crunch kornmælk. Mere som YUM-Chata, ikke? (Far joke!).MERE +MINDRE-

Oprettet 9. november 2016

Lav med

Betty Crocker Cookies

1

pose (17,5 oz) Betty Crocker ™ sukker cookie mix

2/3

kop RumChata ™ likør plus 1/4 kop, delt

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Coat inde i en 9x9-tommer bageplade med madlavningsspray. Bland i en stor skål blanding af sukkerkager, 2/3 kop RumChata ™ og æg.

  • 2

    Spred jævnt i bunden af ​​gryden. Bages i 25-28 minutter. Lad afkøle helt. Skær i 1x3-tommer stykker.

  • 3

    I en stor skål eller stativblander skal du slå pulveriseret sukker, smør og 1/4 kop RumChata ™ sammen, indtil det er let og luftigt.

  • 4

    Overfør til en glasurspose udstyret med en stor stjernespids og rør buttercream oven på afkølede stænger.

  • 5

    Drys kanel over.

Ekspert tip

  • Dejen kan være lidt klæbrig, så vi anbefaler, at du sprøjter din blandeske med noget nonstick-spray.
  • Jeg sad over morgenmaden en morgen i en lille Utah-by kaldet Hurricane (udtalt af lokalbefolkningen "hendes slægtninge"), da jeg nævnte til bordet, at jeg lige havde lavet RumChata ™ Cookie-barer. "Gyder du endda mig nu?" bemærkede ven Caycie. “RumChata ™ er som… så ... godt.” Alle de voksne omkring bordet nikkede hovedet i enighed og ønsket pludselig, at deres kopper kaffe med fløde blev tilsat RumChata ™ - den guddommelige kombination af horchata og rom, der smelter cremet vanilje med sød kanel og selvfølgelig rom for et resultat, der er-DU-SELV-KIDDING-ME-NU lækker. (Hvis du aldrig har prøvet RumChata ™, kan du forestille dig en cremet likørversion af Cinnamon Toast Crunch kornmælk.) Jeg tog bare alt det og forvandlede det til RumChata ™ Cookie Bars, der er let at lave. Den bløde, kagelignende base, der kræver tre meget nemme ingredienser: sukkerkageblanding, et æg og RumChata ™. Når de er bagt, lad stængerne køle af (jeg holder altid bare de lige bagte ting i fryser. Fordi, hvem har tid til at vente på FRISKE BAGVARER?) Mens de køler ned, piskes en blød, RumChata ™ -belagt frosting. Slik pisken. Slik skålen. Slik fingrene. Du kan helt bebrejde det for disse uimodståeligt sprudlende søjler. Du kan sprede frostingen ovenpå, ikke noget problem, men jeg tror, ​​at disse søjler er ca. 8x sødere, når frostingen er ledet med et stjernespids. Det ligner en cuppa RumChata ™ toppet med flødeskum. (Bortset fra at det er en cookie-bar.) Og med en smule kanel er disse klar til at nyde. ER DU SELV NU MED? RumChata ™ cookie-barer er som ... så ... gode. Vil du have mere smagfuldt at spise i ansigtet? Gå over CheekyKitchen, hvor Brooke deler hemmeligheder med madfotografering og opskriftsgenveje. Hun sluttede sig til Tablespoon for at dele nogle af hendes bedste spisesteder, så tjek Brookes profil for at fange hendes seneste (og

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Jeg sad over morgenmaden en morgen i en lille Utah-by kaldet Hurricane (udtalt af lokalbefolkningen "hendes familie"), da jeg til bordet nævnte, at jeg lige havde lavet RumChata ™ Cookie Bars.

    "Gyder du endda med mig nu?" bemærkede ven Caycie. “RumChata ™ er som… så ... godt.”

    Alle de voksne omkring bordet nikkede deres hoveder med enighed og pludselig ønskede, at deres kopper kaffe med fløde blev tilsat RumChata ™ - den guddommelige kombination af horchata og rom, der smelter cremet vanilje med sød kanel og selvfølgelig rom til en resultat, der er-DU-EVEN-KIDDING-ME-NU lækker. (Hvis du aldrig har prøvet RumChata ™, kan du forestille dig en cremet likørversion af Cinnamon Toast Crunch kornmælk.)

    Jeg tog bare alt det og forvandlede det til RumChata ™ Cookie Bars, der er lette at lave. Den bløde, kagelignende base kræver tre helt lette ingredienser: sukkerkageblanding, et æg og RumChata ™.

    Når de er bagt, skal du lade stængerne køle af (jeg holder altid bare de lige bagte ting i fryseren. Du kan helt bebrejde det for disse uimodståeligt sprudlende søjler.

    Du kan sprede frostingen ovenpå, ikke noget problem, men jeg tror, ​​at disse søjler er ca. 8x sødere, når frostingen ledes med et stjernespids. (Bortset fra at det er en cookiebar.)

    Og med en smule kanel er disse klar til at nyde.

    TILMÆRKER DU DIG SELV NU? RumChata ™ cookiebarer er som ... så ... gode.

    Vil du have mere ansigtssmeltende enkle spiser? Gå over cheekykitchen.com, hvor Brooke deler hemmeligheder med madfotografering og genveje til opskrifter. Hun sluttede sig til Tablespoon for at dele nogle af hendes bedste spisesteder, så tjek Brookes profil for at fange hendes nyeste (og største) ideer.

Se videoen: Chocolate Chip Cookie Bars (September 2020).